Θέλει αποφυλάκιση ο Μπέος

Ο Αχιλλέας Μπέος θα καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης για να βρεθεί και πάλι κοντά στην οικογένειά του. Ο παράγοντας του Ολυμπιακού Βόλου έκανε αίτημα για να καταθέσει αύριο στην Πειθαρχική Επιτροπή της Super League.

Ο Αχιλλέας Μπέος ζήτησε την αυθημερόν μεταγωγή του από τις φυλακές Ναυπλίου, όπου βρίσκεται, στην Πειθαρχική Επιτροπή της Super League για να καταθέσει. Αυτό διεμήνυσε μέσω του δικηγόρου του, Νίκου Κακκαβά.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal», ο ισχυρός άντρας των Θεσσαλών κατέθεσε χθες αίτημα μέσω του διευθυντή φυλακών Ναυπλίου στη Διεύθυνση Μεταγωγών για να μεταχθεί αυθημερόν στην Αθήνα, τονίζοντας τα προβλήματα υγείας που έχει (πάσχει από σακχαρώδη διαβήτη και δεν αντέχει να υποστεί μεγάλη ταλαιπωρία).

Ο δικηγόρος του Μπέου, κ. Καβακκάς είδε τον πελάτη του το περασμένο Σάββατο και συζήτησαν για την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθηθεί τόσο στον αθλητική όσο και στην ποινική Δικαιοσύνη: «Θα γίνει αντίκρουση των κατηγοριών σε όλα τα επίπεδα, σε νομικό και ουσιαστικό. Τα πραγματικά περιστατικά και οι διάλογοι σε καμία περίπτωση δεν στοιχειοθετούν τις πράξεις της πειθαρχικής δίωξης. Υπάρχει παρεξήγηση και παρερμηνεία συνομιλιών και προσώπων που δεν έχουν σχέση με τις κατηγορίες της υπόθεσης και ούτε επειδή δύο στοιχηματζήδες λένε για τον Μπέο στοιχειοθετείται κατηγορία», ανέφερε ο νομικός σύμβουλος.

Ο Αχιλλέας Μπέος τόνισε στον δικηγόρο του και την επιθυμία του να επιστρέψει στο σπίτι του: «Θέλω να βγω από τη φυλακή το συντομότερο δυνατό. Να επιστρέψω κοντά στην οικογένειά μου»
.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει