«Θέλουμε η οικογένεια του Παναθηναϊκού να μας βοηθήσει»


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020, 21:10

Ικανοποιημένος για τη νίκη του Παναθηναϊκού, με την οποία πήρε προβάδισμα έναντι του Ολυμπιακού στη σειρά των τελικών της Volley League εμφανίστηκε ο προπονητής του «τριφυλλιού», Δημήτρης Ανδρεόπουλος, τονίζοντας πάντως ότι τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη στη μάχη του τίτλου.

Παράλληλα απηύθυνε έκκληση για στήριξη από τον απλό κόσμο είτε από κάποιον χορηγό καθώς «η ομάδα περνάει μια δύσκολη στιγμή μετά την αποχώρηση του προέδρου».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το τέλος του αγώνα στο κλειστό του Ρέντη:

«Τα πολλά λάθη ήταν από το σερβίς μας. Τις περισσότερες φορές μας έβγαινε η τακτική μας. Το μπλοκ είναι κάτι που έχουμε δουλέψει πολύ όλον τον χρόνο.

Είχαμε πολύ ενέργεια και μας βγήκε ό,τι είχαμε σχεδιάσει. Να πούμε στους φίλους του βόλεϊ είναι ένας σπουδαίος τελικός. Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό. Είναι το πρώτο ημίχρονο. Το επόμενο ματς δεν αλλάζει κάτι για εμάς μετά από αυτή τη νίκη. 

Θέλω να απευθυνθώ στους φίλους του Παναθηναϊκού. Αν αυτή την ομάδα την καμαρώνουν. Είναι μία δύσκολη περίοδος για εμάς. Αποχώρησε ο πρόεδρός μας. Χρειαζόμαστε βοήθεια.

Αν θέλουν αυτή η ομάδα να διαλυθεί θέλουμε η οικογένεια του Παναθηναϊκού να μας βοηθήσει. Είτε να γίνουν μέλη, είτε κάποιος επιφανής Παναθηναϊκός μέσω χορηγίας. Η οικογένεια του Παναθηναϊκού να αγκαλιάσει αυτή την ομάδα».

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020, 21:22

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει