«Θέλω να με ερωτευτεί ο κόσμος του Ολυμπιακού»Ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρα του και αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Ο νέος ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων» ανέφερε:

«Τόσο το σκεπτικό μου όσο και του ατζέντη μου ήταν να μείνουμε στην Αργεντινή λίγο περισσότερο. Μετά ήρθε η πρόταση εντελώς ξαφνικά. Δεν υπήρχε επιλογή να μείνω στη Ροσάριο για έξι μήνες ακόμη, μέχρι το Δεκέμβριο και πήρα την απόφαση να έρθω στην Ελλάδα.

Το προηγούμενο διάστημα στη Ροσάριο ήταν το καλύτερο. Είχα γεμάτα ματς και πολλά λεπτά συμμετοχής. Μίλησα με τον προπονητή μου στη Σεντράλ μετά το τέλος της μεταγραφής, μου ευχήθηκε τα καλύτερα για το νέο βήμα στην καριέρα μου. Ο Κόκα με πίστεψε πιο πολύ από όλους, με τον πρόεδρο της Σεντράλ δεν μίλησα. Μόνο με τον Γκορδίγιο μίλησα, ο οποίος μου μιλούσε μέχρι να υπάρξει συμφωνία. Θα ήθελα να επιστρέψω στο μέλλον για να κατακτήσω τίτλους με τη Σεντράλ».

Ο Λοβέρα μίλησε για την Αθήνα: «Είναι πολύ όμορφη πόλη, με υποδέχθηκαν πολύ καλά. Υπέγραψα για πέντε χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος με το γεγονός ότι θα παίξω στο Champions League, είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή. Ο κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει στην Ευρώπη, εμένα μου έτυχε τώρα».

Ο Αργεντινός αναφέρθηκε στον Πέδρο Μαρτίνς: «Με καλωσόρισε ο προπονητής, αλλά δεν μιλήσαμε για τη θέση που με υπολογίζει. Μίλησα στην πρώτη προπόνηση με τον Γκερέρο, που είναι Ισπανός. Δεν καταλάβαινα τίποτα από τη γλώσσα. Είναι πολύ τεχνίτης, τώρα είναι τραυματίας δεν έκανε προπόνηση, αλλά είναι πολύ καλός».

Τέλος, απευθύνθηκε στον κόσμο: «Ελπίζω να με ερωτευτεί ο κόσμος. Μου έχουν πει ότι οι Έλληνες είναι πολύ φανατικοί οπαδοί αλλά οι οπαδοί της νέας μου ομάδα λίγο περισσότερο».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2019, 10:26

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει