Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

“Θα αποκαλύψουμε τα ονόματά τους για να τους μάθει όλος ο κόσμος”

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσε πριν λίγα λεπτά η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ με την οποία καυτηριάζει «υπαλλήλους» ΜΜΕ καθώς και τα αφεντικά τους.
Η αναφορά που κάνει αίσθηση στην ακοίνωση είναι πως σύντομα η ΠΑΕ θα αποκαλύψει ΚΑΙ με ονόματα ποιοι κρύβονται πίσω από τις επιθέσεις κατά της ομάδας του Βόλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Tις τελευταίες ημέρες άρχισαν πάλι τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας από μερίδα ΜΜΕ, που έχουν αναλάβει εργολαβικά τη μεθοδευμένη προσπάθεια της επιλεκτικής κάθαρσης, φυσικά, σύμφωνα με τα συμφέροντα των αφεντικών τους.

Αν κάποιος παρακολουθήσει προσεκτικά αυτούς που αναπαράγουν και διατηρούν ανάλογα δημοσιεύματα θα καταλάβει και ποιοι κρύβονται πίσω από αυτά.

Αν αυτοί, οι γνωστοί σε εμάς, που σύντομα θα αποκαλύψουμε τα ονόματά τους για να τους μάθει και όλος ο κόσμος, θεωρούν ότι η Ελλάδα είναι δικό τους μαγαζί, είναι γελασμένοι. Καλό είναι έστω και τώρα να μάθουν να σέβονται τους νόμους, το σύνταγμα και τις δικαστικές αποφάσεις και να μη προσπαθούν να επηρεάσουν δικαστικές συνειδήσεις.

Κύριοι,

Είτε σας αρέσει είτε όχι, τη συγκεκριμένη απόφαση μπορεί να τη προσβάλει μόνο ο Ολυμπιακός Βόλου, κάτι το οποίο και θα κάνει, όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή και να είστε σίγουροι πως θα αθωωθεί.

Για εμάς οι δικαστικοί αγώνες αρχίζουν τώρα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Για όλους εσάς που επιθυμείτε να καταστρατηγούνται συντάγματα και ανθρώπινα δικαιώματα και δεν ικανοποιούνται οι πόθοι σας, λυπούμαστε αλλά η δικτακτορική νοοτροπία σας δεν θα περάσει.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει