Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

«Θα αποσύρουμε την προσφυγή εάν…»

Ο Κώστας Πηλαδάκης μίλησε για την προσφυγή της Λάρισας και δήλωσε ότι θα την αποσύρει, ενώ παράλληλα σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις και έδωσε την δική άποψη για το τι φταίει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για τις τιμωρίες, ο κ. Πηλαδάκης δήλωσε ότι η ΑΕΛ σκοπεύει να σεβαστεί τις αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων σχετικά με το ποια ομάδα υποβιβάζεται ποια μένει στην Super League, αλλά τόνισε πως υπάρχει δεδικασμένο για ανάλογες υποθέσεις και του προκαλεί εντύπωση πως αποφασίζουν για τον υποβιβασμό ή μη κάποιων ομάδων.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι: «Κατά τη Λάρισα η ΕΕΑ πρέπει να παραπέμψει το θέμα στην ΣΛ. Τα πάντα εξαρτώνται από το ποιος καταλαμβάνει τη δέκατη θέση. Πρέπει να δικαιώνονται οι ομάδες που έχουν αδικηθεί. Όταν βγαίνει στο φως συνομιλία όπου αναφέρονται σε παιχνίδι της ομάδας μου και λένε “κουμπώθηκε το παιχνίδι μην ανησυχείς”., ε τότε δεν μπορώ να είμαι ήσυχος. Από τη στιγμή που η ομάδα μου υποβιβάστηκε για 4-5 βαθμούς, τόσους βαθμούς όσους κρίθηκε και η έξοδος στην Ευρώπη…

Με λυπεί ιδιαίτερα το συμβάν που δείχνουν την ίδια ευαισθησία με τις ομάδες που τιμωρήθηκαν, δεν έχουμε πρόβλημα να αποσύρουμε την προσφυγή μας από την στιγμή που θα ανέβουν οι ομάδες που πρέπει και θα έχουν κερδίσει δίκαια την άνοδό τους. Εφόσον δικαιωνόμαστε, τότε θα αποσύρουμε την προσφυγή μας στα πολιτικά δικαστήρια», κατέληξε ο Κώστας Πηλαδάκης αποκαλύπτοντας ότι έχει αποφασίσει την Πέμπτη να αποσύρει την προσφυγή της στα πολιτικά δικαστήρια.

Κλείνοντας, ο πρόεδρος της Λάρισας σχολίασε το γεγονός ότι η ομάδα του έχει αδικηθεί κατάφωρα και βρίσκεται σε μία πάρα πολύ δύσκολη θέση, τονίζοντας την πεποίθησή του ότι το θέμα του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν θα σταματήσει εδώ και πως θα αδικηθούν και άλλες ομάδες στο μέλλον, ενώ ξεκαθάρισε ότι η Λάρισα δεν έχει αδικηθεί την περασμένη σεζόν από έναν μόνο άνθρωπο και δεν είναι ένας ο υπαίτιος…

Τι φταίει στο ελληνικό ποδόσφαιρο

«Βάζουν δορυφόρους γύρω από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και τους φέρνουν τον έναν απέναντι στον άλλο δημιουργώντας έτσι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Αυτή είναι η άποψη του ισχυρού άνδρα της Θεσσαλικής ομάδας, ο οποίος θεωρεί ότι από εκεί ξεκινούν όλα τα δεινά του ποδοσφαίρου στην χώρα μας και όπως είπε χαρακτηριστικά: «δεν φταίει κανένας ΠΑΟΚ, κανένας Άρης κανένας Αστέρας. Αυτά τα δύο πολύ μεγάλα σωματεία θα πρέπει να καθίσουν και να τα βρουν ώστε να βρει το ποδόσφαιρο τον δρόμο του».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει