Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Θα γελάνε για μήνες με Τσάκα!

Έχει φτιάξει ήδη γήπεδο στον Παναθηναϊκό, έχει φέρει τον Ροναλντίνιο και τον Τζιμπρίλ Σισέ, έχει νικήσει τον Ολυμπιακό 3-1 στο “Καραϊσκάκη” και συνεχίζει ακάθεκτος.

Ο Βλάσης Τσάκας είναι η φιγούρα των εβδομάδων στην Ελλάδα της ταλαιπωρίας και όλοι, Παναθηναϊκοί και μη, κρέμονται από τα χείλη του.

Προγραμματικές δηλώσεις και μεγάλα λόγια είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο για τον Βλάση Τσάκα, αλλά από …ζουμί μέχρι σήμερα τίποτα. Όλο έρχεται ο Πρίγκιπας και όλο στο δρόμο είναι, όλο μεταβιβάζεται ο Παναθηναϊκός και όλο ελέγχους κάνουν, όλο κάτι γίνεται αλλά στην ουσία τίποτα.

Όλα αυτά δεν περνούν απαρατήρητα στους αντιπάλους του Παναθηναϊκού και ειδικά στον Ολυμπιακό. Περιμένουν στον Πειραιά πότε -και αν- θα τελειώσει το αστείο με τον Βλάση Τσάκα και μετά θα γελάνε αυτοί και τα “ερυθρολεύκων” αισθημάτων ΜΜΕ για πολλούς μήνες. Φαντάζεστε να μην γίνει στο τέλος τίποτα;

Αντί για Ροναλντίνιο να έρθει ο Τοτσεδίνιο από την Καρταγένα, αντί για μοντέρνο γήπεδο να καταλήξει ο Παναθηναϊκός σε καμιά Λεωφόρο Αλεξάνδρας που ναι μεν έχει ιστορία, αλλά απέχει έτη φωτός από τα σύγχρονα ευρωπαϊκά στάδια, αντί για τριάρα στο “Καραϊσκάκη” να φύγει ηττημένος και πάει λέγοντας; Δικαιολογημένα θα γελάνε με τους μήνες οι αντι-Παναθηναϊκοί.

Εκτός κι αν ο Τσάκας έχει άσο στο μανίκι…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει