Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Θα τους πάρει -και θα τους σηκώσει;- όλους η μπάλα

Συνθηματολογία και για τους υπόλοιπους μετόχους, πλην Τζίγγερ, είναι πολύ πιθανό να ακουστούν στο ΟΑΚΑ, στο παιχνίδι εναντίον της Μακάμπι.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, τόσο σε επίπεδο οργανωμένων όσο και απλών φιλάθλων, είναι γεγονός πως έχουν φτάσει στα όριά τους όσον αφορά την κατάσταση σε διοικητικό επίπεδο. Η απουσία των μεγαλομετόχων από τις εξελίξεις στην ομάδα εδώ και μήνες, η απροθυμία τους να δώσουν χρήματα για την ενίσχυσή της και η γενικότερη στάση τους γύρω από τον σύλλογο, έχει εξοργίσει άπαντες.

Κι αν το προηγούμενο διάστημα ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ήταν αυτός που συγκέντρωνε τα πυρά της εξέδρας, με πανό και συνθήματα κατά του, τώρα φαίνεται πως έχει έρθει η ώρα για να εμπλουτιστεί το ρεπερτόριο! Σε μία βόλτα που έκανε ο σκύλος σε “πράσινα” στέκια, έμαθε ότι οι οπαδοί του “τριφυλλιού” έχουν φτιάξει νέα συνθήματα, που θα αφορούν και τους υπόλοιπους μετόχους για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό.

Με τους Βγενόπουλο και Πατέρα, να βρίσκονται στο επίκεντρο. Αυτά μαθαίνουμε και περιμένουμε να δούμε τι θα… δούμε. Ανοίξτε τα αυτιά σας, λοιπόν, στο Παναθηναϊκός-Μακάμπι, προκειμένου να μάθουμε αν υπήρχε έμπνευση αυτές τις ημέρες…

πηγή: Sportdog.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει