Θετικός στον κορωνοϊό ο Βαγγέλης Μαρινάκης


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020, 15:02

Θύμα της επιδημίας Κορωνοϊού και ο εφοπλιστής – εκδότης Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος κοινοποίησε το γεγονός μέσω του λογαριασμού του στο Facebook. Στην ανάρτησή του ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρει:

«Ο γνωστός ιός με «επισκέφθηκε» και θεώρησα υποχρέωσή μου να το δημοσιοποιήσω. Νιώθω καλά καθώς λαμβάνω όλα τα απαραίτητα μέτρα και πειθαρχώ στις οδηγίες των γιατρών και το ίδιο συνιστώ στους συμπολίτες μου. Περαστικά σε όλους μας».

Ο επιχειρηματίας δεν δίνει περισσότερες πληροφορίες ως προς το που, πότε και πως προσβλήθηκε από τον ιό. Έχει γίνει γνωστό πώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης τις τελευταίες 20 ημέρες βρισκόταν στην Μεγάλη Βρετανία. Λόγω εύρους δραστηριοτήτων έχει πολλές και καθημερινές επαφές. Είναι η εφοπλιστική του εταιρεία «Capital», o «Ολυμπιακός» η ποδοσφαιρική ομάδα «Nottingham Forrest», το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά, η εταιρεία «Alter Ego» με τις εφημερίδες και το «Mega». Προφανώς ελέγχονται οι συνεπιβάτες του καθώς και τα άτομα με τα οποία έχει έλθει σε επαφή στα μέρη όπου κατέλυσε. Την είδηση μετέδωσαν αμέσως και τα ΜΜΕ ιδιοκτήτης των οποίων είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Είναι προφανές πώς ένας μεγάλος αριθμός ατόμων και ομάδες ατόμων ιχνηλατούνται τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Μεγάλη Βρετανία αφού ανήκουν στον άμεσο κύκλο στενών επαφών του επιχειρηματία και πολύ πιθανόν να έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό. Προφανώς ο ΕΟΔΥ και οι αρμόδιοι παράγοντες θα ενημερώσουν το κοινό σχετικά με τις λεπτομέρειες της καταγραφής του περιστατικού από την στιγμή που ο ίδιος ο ασθενής δημοσιοποίησε την προσβολή του από τον κορωνοϊό.

Δείτε την ανάρτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook

 


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020, 15:03

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει