Θετικός στον κορωνοϊό ο Ντένιτς, σε «απομόνωση» ο Μάρκοβιτς


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 4 Ιουλίου 2020, 18:31

Η διοίκηση του Απόλλωνα Λεμεσού ανακοίνωσε ότι ο Τζόρτζε Ντένιτς βρέθηκε θετικός στον ιό Covid 19, μετά από εξέταση στην οποία υποβλήθηκε με πρωτοβουλία της ομάδας σε ιδιωτική κλινική στην Λεμεσό ερχόμενος από το Βελιγράδι.

Ο Σέρβος δεν φέρει οποιαδήποτε συμπτώματα, με την ομάδα της Λεμεσού να σημειώνει ότι, με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο, θα παραμείνει σε υποχρεωτική καραντίνα, ακολουθώντας αυστηρά τις σχετικές οδηγίες οι οποίες απορρέουν από αυτό.

Διευκρινίζεται πως ο Σέρβος χαφ, που αποκτήθηκε ως δανεικός και η ομάδα διατηρεί δικαίωμα αγοράς του από τη Ρόζενμποργκ, δεν ήλθε σε επαφή με οποιονδήποτε παίκτη στο προπονητικό κέντρο. Το ανησυχητικό, όμως, είναι πως συνταξίδεψε με τον Σάσα Μάρκοβιτς. Ο συμπατριώτης και συμπαίκτης του στον Απόλλωνα, υποβλήθηκε επίσης σε εξετάσεις και το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό.

Ο Μάρκοβιτς, όμως, για τις επόμενες μέρες θα μείνει για προληπτικούς λόγους εκτός προπονήσεων και θα υποβληθεί σε νέα εξέταση για τον κορωνοϊό. Σε περίπτωση που και το δεύτερο δείγμα είναι αρνητικό, τότε θα ενσωματωθεί στο πρόγραμμα προπονήσεων.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 4 Ιουλίου 2020, 18:34

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει