Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Ιγνατίου σε Γεωργιάδη: Κε βουλευτά, δεν κρύβεται η χαρά σας!

Άναψαν τα αίματα στο Twitter, μεταξύ του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη και του ανταποκριτή στην Ουάσιγκτον Μιχάλη Ιγνατίου.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης ρωτάει τον Μιχάλη Ιγνατίου αν συνεχίζει να υποστηρίζει το ΟΧΙ που είπε η Κύπρος και ο Ιγνατίου απαντά:

«Κύριε βουλευτά, γνωρίζετε και δεν ομολογείτε ότι και με το “ΝΑΙ” την Τρίτη, θα “σκότωναν” τις δυο τράπεζες». Και συνεχίζει ο ανταποκριτής: «Και δεν λέτε την αλήθεια… Και συνεχίζετε να προκαλείτε τους Ελληνοκύπριους. Δεν ΚΡΥΒΕΤΑΙ η χαρά σας».

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επανήλθε και πριν ανακοινωθεί η συμφωνία του Eurogroup ρώτησε: «Αν χάσει σε σχέση με τη συμφωνία της Τρίτης ή αν βγει από το € θα λέτε το ίδιο;»

Και η απάντηση του Μ. Ιγνατίου ήταν: «Κύριε βουλευτά, έλεος. Έγινε συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΔΝΤ τη Δευτέρα. Η ψηφοφορία έγινε την Τρίτη».

Η κορύφωση όμως έρχεται όταν με την ανταπάντηση του Αδωνι Γεωργιάδη, «σας παρακαλώ όμως αν η Κύπρος πέσει να πάτε να ζήσετε εκεί αφού νομίζετε ότι θα είναι καλύτερα. Οχι από ΝΥ και WDC…», ο Μιχάλης Ιγνατίου δίνει τέλος στο διάλογο γράφοντας: «Είστε τυχερός που είμαι ευγενικός. Όταν εκλείψει ο λόγος για τον οποίο είμαι εδώ θα επιστρέψω στην πατρίδα μου».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει