Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Ικανοποιημένος από τον υποβιβασμό Βόλου ο Γερουλάνος!

Σαφές μηνύμα για κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έστειλε ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος. Σε επίσημη τοποθέτησή του, δήλωσε: «Είμαστε όλοι αποφασισμένοι να δώσουμε τέλος στη βία και τη διαφθορά του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Οι σημερινές αποφάσεις του ΟΠΑΠ και της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού δείχνουν αυτή την απόφασή μας. Κάθε εργαλείο που έχουμε στη διάθεσή μας, θα το χρησιμοποιήσουμε»

Στη συνέχεια, σε ερώτηση για τη στάση που θα κρατήσει ο ΟΠΑΠ διευκρίνισε: «Καταγγέλονται οι συμβάσεις του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας δεν θα ανανεωθούν οι συμβάσεις με τη Σούπερ Λίγκα και τη Β΄ εθνική μέχρι τον Οκτώβριο, για να δούμε πως θα πάει η κατάσταση. Καταγγέλεται επίσης η σύμβαση με την ΕΠΟ για το κύπελλο Ελλάδας, ενώ συνεχίζεται κανονικά η χρηματοδότηση της εθνικής και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου»

Οταν του ζητήθηκε να εκτιμήσει αν θα ξεκινήσει κανονικά το Σαββατο το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, είπε: «Είναι περίπλοκες οι διαδικασίες. Είναι στο χέρι της ΕΠΟ πότε θα ξεκινήσει».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει