Κάλεσμα σε μαζική συμμετοχή στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογώνΠρόσκληση προς τους πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά στον δεύτερο γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, απευθύνει με ανακοίνωσή της η Πολιτική Γραμματεία του ΠΡΑΤΤΩ, ενώ συγχαίρει τα μέλη και στελέχη της Κίνησης που εκλέχτηκαν στον πρώτο γύρο των εκλογών.

«Η Δημοκρατία θέλει και χρειάζεται συμμετοχή και δράση. Να συμβάλλουν στην πολύπλευρη στήριξη και νίκη των δημοκρατικών και προοδευτικών δυνάμεων την επερχόμενη Κυριακή. Νίκη που είναι προς όφελος των ίδιων των πολιτών και της κοινωνίας. Οδηγός για την επόμενη ημέρα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθότι η απλή αναλογική απαιτεί ευρύτερες δημοκρατικές συνεργασίες για την προώθηση και υλοποίηση του έργου που θα αναλάβουν οι περιφερειάρχες και οι δήμαρχοι με τους συνδυασμούς τους μετά τις εκλογές της Κυριακής» επισημαίνεις την ανακοίνωσή του το ΠΡΑΤΤΩ.

Η Πολιτική Γραμματεία επίσης συγχαίρει τα μέλη και στελέχη του ΠΡΑΤΤΩ που εκλέχτηκαν στον πρώτο γύρο των εκλογών, «δήμαρχοι και δεκάδες σύμβουλοι, περιφερειακοί και δημοτικοί», σημειώνοντας ότι «η εμπιστοσύνη της τοπικής κοινωνίας μας τιμά, αλλά και μας δεσμεύει να εργαστούμε με συνέπεια και τόλμη προς όφελος των συμπολιτών μας» και καταλήγει: «Το ΠΡΑΤΤΩ θα συνεχίσει να εργάζεται συστηματικά για τη συνεργασία των δημοκρατικών, προοδευτικών και αριστερών δυνάμεων».

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019, 16:54

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει