Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Κάνει πίσω το ΠΑΣΟΚ για τα ταξί;

Πίσω κάνει η κυβέρνηση στο θέμα των ταξί, μετά τις ασφυκτικές πιέσεις που ασκούνται τόσο από τους επαγγελματίες, όσο και κόμματα της αντιπολίτευσης αλλά και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Αδειάζοντας τον υπουργό Μεταφορών κ. Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος επέδειξε πρωτοφανή εμμονή στην τήρηση και μόνο των όρων του Μνημονίου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Ηλίας Μόσιαλος ανακοίνωσε ότι, συνεχίζεται ο διάλογος με τους ιδιοκτήτες ταξί με στόχο την απελευθέρωση του επαγγέλματος με συγκεκριμένους κανόνες. …

Ο κ. Μόσιαλος πρόσθεσε, πως σε σύντομο χρονικό διάστημα η κυβέρνηση θα καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις, υπογραμμίζοντας ότι, θα γίνει ανοικτός και ενδελεχής διάλογος.
Η αναφορά «σε απελευθέρωση με συγκεκριμένους κανόνες», παραπέμπει στη λογική των κινήσεων του πρώην υπουργού Μεταφορών κ. Ρέππα περί πληθυσμιακών κριτηρίων στο άνοιγμα του επαγγέλματος.

Η άτακτη υποχώρηση του κ. Ραγκούση καταγράφεται ήδη ως μια πρώτη σημαντική επιτυχία του κλάδου, με την κυβέρνηση ήδη να ανησυχεί έντονα για την εκδήλωση και άλλων απεργιακών «πυρκαγιών».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει