Κάποιοι θα πάρουν χρήμα…


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2020, 01:06

Γιώργος Αρκουλής

Επ, εδώ σε θέλω κάβουρα (και ας είναι σβηστά τα κάρβουνα).

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Αυγενάκης, το σκέφτηκε και το αποφάσισε. Με νομοσχέδιο που θα συζητηθεί (και θα περάσει) σήμερα, «Οι Δήμοι θα πρέπει να ενισχύουν οικονομικά τα ερασιτεχνικά σωματεία της περιοχής τους, προς όφελος του ελληνικού Αθλητισμού». 

Ωραίο πράγμα!

Που σημαίνει, ότι ο δήμαρχος του Πειραιά (λέμε τώρα) Μώραλης, θα μπορεί (χωρίς… αγκυλώσεις)  να δώσει φράγκα στον Εθνικό, δηλαδή το  ι σ τ ο ρ ι κ ό τ ε ρ ο σωματείο της πόλης του, που δεν έχει πλέον στον ήλιο μοίρα.

Να σκεφθείτε ότι η ομάδα πόλο, αρνήθηκε να μετάσχει σε ευρωπαϊκό τουρνουά εφέτος, διότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα ούτε για σαγιονάρες, πετσέτες και σκουφάκια, που λέει ο λόγος. Και ας έχει φέρει στον Πειραιά κάπου 40 τίτλους πρωταθλητή.

Φοβάμαι πως το νομοσχέδιο (ή η νέα τροπολογία Αυγενάκη), ίσως διαθέτει «φωτογραφικό χαρακτήρα», και ανοίγει τον δρόμο –λύνοντας ταυτόχρονα τα χέρια συγκεκριμένων δημάρχων- ώστε να επιχορηγηθούν με χρήματα σύλλογοι «ειδικών περιοχών» κλπ., αλλά μακάρι να μην είναι έτσι τα πράγματα.

ΥΓ: Ξέρετε κάτι; Δεν μπορώ να ξεχάσω την φωτογράφιση του εν λόγω υφυπουργού με τους ηγέτες των ποδοσφαιρικών συλλόγων του Νομού Ηρακλείου Κρήτης!! Την ώρα που οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Βόλου και της Νίκης Βόλου, τον είχαν επισκεφθεί στο γραφείο του προκειμένου να του παραδώσουν τις σφραγίδες, λόγω ένδειας. Όπως είναι γωνστό, ο κ. Αυγενάκης απουσίαζε!


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2020, 01:06

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει