Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Κάποιοι στο τέλος θα εκτεθούν. Μένει να δούμε ποιοί…

“Δεν δικαιούνται επανεξέταση οι φάκελοι Ολ. Βόλου και Καβάλας”

Ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα δεν μπορούν να θέσουν θέμα επανεξέτασης του φακέλου τους, όπως δήλωσε μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Ο Παναγιώτης Περάκης, σε δηλώσεις του διευκρίνισε ότι, δεν προβλέπεται επανεξέταση και ότι οι έλεγχοι ολοκληρώνονται πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο κ. Περάκης μεταξύ άλλων τόνισε: «Αυτό που πρέπει να κάνει μία ομάδα για να πείσει την Επιτροπή είναι να είναι σε θέση να πάρει το πιστοποιητικό που προβλέπεται από το Νόμο. Το συγκεκριμένο έγγραφο λέει ό,τι η εταιρία αυτή είναι εντάξει με τις νόμιμες υποχρεώσεις της.

Χωρίς αυτό δεν μπορεί να συμμετέχει. Όλα αυτά πρέπει να είναι εντάξει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Κάποιος πρέπει να έχει φροντίζει για όλα αυτά και να είναι έτοιμος.

Η Επιτροπή είναι αυτή που κρίνει για το αν κάποιος δεν είναι εντάξει και πως δεν μπορεί να πάρει πιστοποιητικό. Δεν ξέρω εάν έχουν διορθώσει κάτι αυτές οι δύο ομάδες, αλλά κατά τη γνώμη μου δεν μπορεί να επανεξεταστεί κάτι τώρα. Θεωρώ πως δεν πρέπει να παίξουν».

Για την απόφαση του πολιτικού δικαστηρίου, εξήγησε: «Ο Ολυμπιακός Βόλου πήγε στο διοικητικό δικαστήριο και πήρε μία προσωρινή διαταγή, η οποία ανέφερε πως η Επιτροπή δεν ήταν σε θέση να εξετάσει τους φακέλους των ομάδων που ήταν οι υποψήφιες να αντικαταστήσουν τις δύο αυτές ομάδες.

Δεν θέλω να σχολιάσω αποφάσεις κάποιου διοικητικού δικαστηρίου. Κανένα δικαστήριο δεν μπορεί να υποχρεώσει κανένα δικαστήριο στο να μη χορηγήσει πιστοποιητικό. Ό,τι και να γίνει αυτό δεν μπορεί να συμβεί».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει