Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Καθησυχαστικό το ιατρικό ανακοινωθέων για τον Μαντέλα

Επίσκεψη από μέλη της οικογένειάς του δέχτηκε για κάποιες ώρες σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα για τους καθολικούς, ο πρώην πρόεδρος της Νοτίου Αφρικής Νέλσον Μαντέλα, ο οποίος νοσηλεύεται με πνευμονική λοίμωξη, ανακοινώθηκε από το γραφείο της προεδρίας.

«Δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στην κατάσταση της υγείας του από χθες, 31 Μαρτίου, και πέρασε ένα τμήμα της Δευτέρας του Πάσχα με μέλη της οικογένειάς του», επισημαίνεται στην ολιγόλογη ανακοίνωση, στην οποία δεν προστίθενται ούτε τα ονόματα, ούτε και ο αριθμός των συγγενών που τον επισκέφθηκαν.

«Η προεδρία πληροφορήθηκε από τους γιατρούς πως ο πρώην πρόεδρος Νέλσον Μαντέλα πέρασε μία ξεκούραστη ημέρα και συνεχίζει να δέχεται τις ιατρικές φροντίδες. Μας ανέφεραν μία νέα βελτίωση της υγείας», προστίθεται στην ανακοίνωση της προεδρίας.

Το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία του Μαντέλα, που εκδόθηκε χθες βράδυ, είναι καθησυχαστικό για την υγεία του ηλικίας 94 ετών ήρωα της αντίστασης κατά του Απαρτχάιντ, ο οποίος νοσηλεύεται από την Πέμπτη.

ΠΗΓΗ: Newsbeast.gr
Μπορεί επίσης να σας αρέσει