Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Και η ΝΟΔΕ Μαγνησίας για τον Ολυμπιακό Βόλου

Ανακοίνωση με αφορμή τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου εξέδωσε και η ΝΟΔΕ Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Με έκπληξη και οργή πληροφορηθήκαμε την πρωτόγνωρη και άκρως συγκινητική προσπάθεια των μελών της πρωτοβάθμιας πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας, που μετά από μια ολονυκτία (!) – προφανώς για να πληρωθεί το ρηθέν «της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελάει» – αποφάσισαν την εξόντωση του Ολυμπιακού Βόλου, σε πείσμα κάθε λογικής, με μια ατεκμηρίωτη και αναιτιολόγητη απόφαση, που πάσχει πέραν όλων των άλλων και νομικά.

Για μας είναι προφανές ότι για την απαράδεκτη αυτή απόφαση πρυτάνευσαν σκοπιμότητες πολιτικές και άλλες, που παίρνουν σκανδαλώδεις διαστάσεις, μεγαλύτερες ακόμη κι αυτού του υποτιθέμενου σκανδάλου για το οποίο τιμωρείται ο Ολυμπιακός Βόλου.

Επιπροσθέτως, ο ζήλος των μελών της επιτροπής, να εκδώσουν, με βάση κάποιες αόριστες ενδείξεις και αυθαίρετες εκτιμήσεις, την εξοντωτική και άδικη ποινή του υποβιβασμού, την ίδια ημέρα που η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου δίνει ένα σημαντικό ευρωπαϊκό αγώνα, ενισχύει τα ερωτήματα ακόμα και των πιο καλοπροαίρετων απέναντι τους, για τα κίνητρα και τις προθέσεις τους, που επαναλαμβάνουμε πως για όλους τους λόγους που προαναφέραμε, τελούν υπό έντονη αμφισβήτηση για την ειλικρίνεια και την ορθότητά τους.

Η ΝΟ.Δ.Ε Μαγνησίας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, διακηρύσσοντας το σεβασμό της στους Νόμους και την προσήλωσή της στο αθλητικό ιδεώδες και το ευ αγωνίζεσθαι, ζητεί να πρυτανεύσουν η νομιμότητα και η λογική, η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου να κριθεί με τρόπο δίκαιο και αντικειμενικό, όπως επιτάσσουν το Σύνταγμα και οι Νόμοι της Ελληνικής Δημοκρατίας και να μην αποτελέσει το ευκαιριακό θύμα επικοινωνιακών αναγκών μιας τραγικά αποτυχημένης κυβέρνησης, που αναζητεί εναγωνίως τρόπους αφενός να αποπροσανατολίσει την κοινωνία από τα μείζονα προβλήματα που η ίδια της προκαλεί καθημερινά και αφετέρου να εμφανιστεί ως καθαρτήρια δύναμη της διαφθοράς, για τη γέννηση της οποίας έχει την απόλυτη και αποκλειστική ευθύνη.

Καλούμε τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων, να μην επιτρέψουν τη χρησιμοποίησή τους για μικροκομματικές και άλλου είδους συναλλαγές και να αποδώσουν πραγματική Δικαιοσύνη. Αλλιώς αναλαμβάνουν μερίδιο της ευθύνης για ένα νέο διασυρμό, αθλητικό και κοινωνικό, για τον οποίο θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει