Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Και νέο θύμα της κρίσης στην Μαγνησία: 50χρονος Αλμυριώτης αυτοκτόνησε στα Φάρσαλα

Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων Β.Γ., τον οποίο ενόπισε ο αδερφός του στο αυτοκίνητό του στον δρόμο προς Φάρσαλα

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αλμυρού Μαγνησίας από το απόγευμα της Τρίτης, οπότε άρχισε να διαδίδεται η είδηση του θανάτου του 50χρονου ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων Β.Γ., τον οποίο εντόπισε ο αδερφός του, γύρω στις 19.45, νεκρό από χρήση όπλου μέσα στο αυτοκίνητό του στον δρόμο προς Φάρσαλα.

Πιο συγκεκριμένα, τον 50χρονο που αγνοούνταν τις τελευταίες ώρες αναζήτησε η οικογένειά του, με τον αδερφό του να οδηγείται προς τα Φάρσαλα όπου κατοικούσε η αδερφή τους και να εντοπίζει το αυτοκίνητό του ακινητοποιημένο κοντά στο χωριό Βρυσιά και τον ίδιο νεκρό από χρήση του προσωπικού του όπλου, αφού διέθετε άδεια οπλοφορίας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του e-Volos.gr, κατά τις οποίες η ΕΛ.ΑΣ. απέκλεισε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ο αγαπητός στην τοπική κοινωνία 50χρονος, που διατηρούσε πρατήριο υγρών καυσίμων στο δρόμο Αλμυρού – Πλατάνου, φέρεται να αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, τα οποία και τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Την διενέργεια της προανάκρισης της υπόθεσης έχει αναλάβει το Α.Τ. Φαρσάλων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει