Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Και τώρα, ο δρόμος της επιστροφής…

Για πολλούς (αν όχι για τους περισσότερους) σήμερα οι διακοπές λαμβάνουν τέλος. Από το μεσημέρι και μετά αναμένεται να είναι αυξημένη η κίνηση στα εθνικά οδικά δίκτυα.

Αυξημένη και η κίνηση στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, καθώς επιστρέφει το μεγαλύτερο μέρος των εκδρομέων που απέδρασαν για το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου σε κάποιο νησί.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις του Λιμενικού, μεγαλύτερη επιστροφή επιβατών αναμένεται από τα νησιά των Κυκλάδων και συγκεκριμένα από την Τήνο την Πάρο και τη Μύκονο, αλλά και από τη Σαντορίνη και την Κρήτη.

Η πληρότητα σε ορισμένα δρομολόγια επιστροφής αγγίζει και το 100%.

Για σήμερα έχουν προγραμματιστεί 27 αναχωρήσεις από το λιμάνι του Πειραιά, εκτός του Αργοσαρωνικού, 15 από τη Ραφήνα και 8 από το Λαύριο. Επίσης αναμένονται 26 επιστροφές πλοίων στον Πειραιά 15 στη Ραφήνα και 22 από τον Αργοσαρωνικό.

Χθες, παραμονή του Δεκαπενταύγουστου από το λιμάνι του Πειραιά έγιναν 27 δρομολόγια και έφυγαν 26.112 επιβάτες, για τον Αργοσαρωνικό έγιναν 53 δρομολόγια με 7.003 επιβάτες, από τη Ραφήνα 16 δρομολόγια με 6.309 επιβάτες και από το Λαύριο 3 δρομολόγια με 1.010 επιβάτες.

Πηγή – ProtoThema

Μπορεί επίσης να σας αρέσει