Καλύτερα σε όλα τα νέα Dacia Sandero, Sandero Stepway και Logan


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2020, 15:00

H Dacia έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες των καινούριων Sandero, Sandero Stepway και Logan. Τα μοντέλα, στην τρίτη γενιά τους, διακρίνονται για τον μοντέρνο σχεδιασμό, τον πλούσιο εξοπλισμό, τη χρηστικότητα και την εξαιρετική σχέση αξίας/τιμής, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία.

Το Sandero, το οποίο είναι το best seller της μάρκας, δίνει μια αίσθηση στιβαρότητας χάρη στα φαρδιά μετατρόχια και τους μεγαλύτερους τροχούς. Οι έντονες γραμμές του αμαξώματος, η βελτιωμένη αεροδυναμική και το τονισμένο πίσω τμήμα ολοκληρώνουν την εικόνα του.

H έκδοση Stepway από τη άλλη έχει πιο περιπετειώδη χαρακτήρα. Η μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, το ανάγλυφο εμπρός καπό με τα τονισμένα τόξα, το χρωμιωμένο λογότυπο κάτω από τη γρίλια της μάσκας, οι ράγες οροφής και τα προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος το διαφοροποιούν από το συμβατικό Sandero.

Πλήρως ανασχεδιασμένη, η σιλουέτα του νέου Logan είναι πιο ρευστή και δυναμική. Η αεροδυναμική γραμμή οροφής και οι καλλίγραμμες γυάλινες επιφάνειες στο πλάι αναβαθμίζουν το προφίλ του μοντέλου.

Αμφότερα φέρουν τη νέα φωτεινή υπογραφή της Dacia, σχήματος «Y». Μια οριζόντια γραμμή ενώνει τα δύο φωτιστικά σώματα στο εμπρός και το πίσω μέρος, βοηθώντας έτσι τα μοντέλα να αποκτήσουν, οπτικά, μεγαλύτερο πλάτος.

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα τρία αυτοκίνητα θα δοθούν στις 29 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της παγκόσμιας πρεμιέρας τους.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2020, 15:04

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει