Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

«Καμάκι» στο Διαδίκτυο

Το Διαδίκτυο σου δίνει την ευκαιρία να συζητάς με ανθρώπους απ’ όλο τον κόσμο. Μη χάνεις λοιπόν την ευκαιρία!

Το ψηφιακό φλερτ με κορίτσια είναι πολύ διασκεδαστικό και τελικά, άμα το χειριστείς καλά, μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πιο χειροπιαστό. Αν ακολουθήσεις τις οδηγίες, στη χειρότερη θα «σερφάρεις» ευχάριστα, στην καλύτερη μπορεί στο τέλος να «φας» και τίποτα!

1. Δείξ’ της το ενδιαφέρον σου! Δημοσίευσε σχόλια, video και φωτογραφίες στις σελίδες της στο MySpace και το Facebook.

2. Στείλ’ της το link για κάτι που μπορεί να την ενδιαφέρει, ενώ κάνετε chat. Θα σου δώσει την ευκαιρία να έχετε ένα αντικείμενο συζήτησης.

3. Πες της πως έχει καταπληκτικό χιούμορ, όταν σου πει κάτι αστείο. Ακόμα κι αν δεν είναι και τόσο αστείο στην πραγματικότητα…

4. Κάνε χρήση emoticons. Μπορεί να είναι δύσκολο να εκφράσεις τα συναισθήματά σου ενώ είσαι online, αλλά τα emoticons θα σε βοηθήσουν!

5. Βγάλ’ της ένα παρατσούκλι που θα το χρησιμοποιείς όταν τη συναντάς στο Internet. Τα «γλύκα», «μωρό», «όμορφη», όσο γελοία κι αν σου ακούγονται, πιάνουν πάντα!

6. Ρώτα τη για όλα όσα της αρέσουν. Για την αγαπημένη της ταινία, το αγαπημένο της συγκρότημα, ακόμα ακόμα και για το αγαπημένο της βιβλίο. Ναι, τα κορίτσια -σε αντίθεση με σένα- διαβάζουν πού και πού και κανά βιβλίο. Πάντα κάνε ότι σε ενδιαφέρει το τι συμβαίνει στη ζωή της. Ακόμα κι αν στην πραγματικότητα δε σου καίγεται καρφί!

Συμβουλές και προειδοποιήσεις

Χρησιμοποίησε emoticons, αλλά μην το παρακάνεις. Θυμίσου, κάνει chat με άντρα κι όχι με την Patty!

Μην αποκαλύπτεις πολλές πληροφορίες από την αρχή. Δε χρειάζεται να ξέρει τα πάντα για σένα. Όσο πιο μυστηριώδης, τόσο πιο γοητευτικός! Έτσι θα την «τρώει» να σε γνωρίσει. Ποτέ μην την πιέσεις να συναντηθείτε από κοντά. Αντί να «σκοράρεις», μπορεί να σε καταγγείλει στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για ανώμαλο. Αν γουστάρει, θα προχωρήσει!

Μην το παίρνεις προσωπικά εάν σταματήσει να τσατάρει μαζί σου. Οι διαδικτυακές επαφές συχνά εξαφανίζονται χωρίς προειδοποίηση. Μπορεί να τα ‘χει παίξει το pc της ή να είναι πολύ απασχολημένη ή μπορεί να βρήκε κάποιον άλλο! Βρες κι εσύ κάποια άλλη…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει