Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

“Καραγκιοζιλίκια…”

Λίγα λεπτά αφότου ενημερώθηκε για την ανατροπή των δεδομένων ο Κώστας Πηλαδάκης μίλησε στο Contra.gr για την παραμονή του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας στη Super League κάτι που σημαίνει οριστικό υποβιβασμό για την ΑΕΛ. «Καραγκιοζιλίκια» σχολίασε ο πρόεδρος των «βυσσινί».

«Τί να σας πω ρε παιδιά; Πρόκειται για καραγκιοζιλίκια. Δεν έχω να πω πολλά. Πώς γίνεται να τιμωρείται ο πρόεδρος μιας ομάδας και αυτή να παραμένει στην κατηγορία; Είμαι οργισμένος…»

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ σαφώς εκνευρισμένος από αυτή την εξέλιξη μίλησε και για τις επόμενες κινήσεις του: «Σκέφτομαι να τα παρατήσω και να φύγω. Έχω βαρεθεί. Ειλικρινά δεν υπάρχουν όσα γίνονται. Δηλαδή τί να κάνω; Να πάω στο CAS και να πω ότι έστηναν τους αγώνες. Νομικά μπορώ να το κάνω αλλά από εκεί και πέρα τι; Μην κοροϊδευόμαστε. Δεν έχω καμία όρεξη»

Όσο για τις μεταγραφές που κάνει η ΑΕΛ: «είναι τεράστιο δίλημμα τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα. Εγώ πλέον δεν έχω διάθεση» τόνισε κλείνοντας ο Κώστας Πηλαδάκης με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό για την ομάδα της ΑΕΛ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει