Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Κατήγγειλε σκάνδαλο και του έκαψαν το αυτοκίνητο!

Σε προσπάθεια εκφοβισμού αποδίδει η Αστυνομία την εμπρηστική επίθεση στο αυτοκίνητο ενός γνωστού γιατρού έξω από το σπίτι του στη Δίβρη Ηλείας. Ο ιδιοκτήτης είχε καταγγείλει πρόσφατα ένα σκάνδαλο ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ.

Ο γιατρός Σωτήρης Σωτηρόπουλος που είναι και πρόεδρος του τοπικού Πνευματικού Κέντρου, ειδοποιήθηκε από έναν γείτονά του, ο οποίος ξύπνησε από το θόρυβο έκρηξης ότι κάποιοι είχαν βάλει φωτιά στο αυτοκίνητό του και την είχε σβήσει ο ίδιος. Κάτω από το αυτοκίνητο, του οποίου είχε καταστραφεί ένα λάστιχο, βρέθηκαν υπολείμματα από ένα πλαστικό δοχείο με βενζίνη που είχε εκραγεί.

Στον τόπο της πυρκαγιάς έφτασαν άνδρες της Πυροσβεστικής και αστυνομικοί, που έκαναν επιτόπια έρευνα και αναζητούν τους δράστες. Ο γιατρός υποστηρίζει ότι αιτία για την απόπειρα εμπρησμού είναι η καταγγελία που έκανε προ ημερών στην Εισαγγελία του Πύργου για την παράνομη χορήγηση τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ σε ιδιώτη για την δήθεν αναδάσωση του ελατοδάσους στις περιοχές Δίβρη, Τσίπιανα, Κρυόβρυση και Αστρά, πο όμως… δεν κάηκε ποτέ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει