Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Καταγγελίες της ΝΔ για απόπειρα εξαπάτησης των πολιτών

Έντονη ήταν η αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο σάλο που προκλήθηκε από χθες το βράδυ για εμπλοκή των διαπραγματεύσεων με την τρόικα και αποχώρηση των πιστωτών μας από τις διαπραγματεύσεις.

Μετά τη συνέντευξη Τύπου του Ευάγγελου Βενιζέλου, στην οποία ο υπουργός Οικονομικών ξεκαθάρισε ότι η αποχώρηση των τροϊκανών και προγραμματισμένη επιστροφή τους σε δέκα ημέρες, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση κατηγορώντας την για «απόπειρα εξαπάτησης των πολιτών και έσχατη ανευθυνότητα».

Αναλυτικά ο Γιάννης Μιχελάκης δήλωσε:

«Αφού, μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα, αναστάτωσαν τη χώρα με ανεύθυνες διαρροές, για δήθεν αντιστασιακές κραυγές στην Τρόικα, εμφανίστηκε σήμερα ο κ. Βενιζέλος να κάνει υποδείξεις προς τον… εαυτό του και την κυβέρνηση.

Τώρα, προσπαθούν να κρύψουν την αποτυχία και την ανεπάρκειά τους, με φθηνά επικοινωνιακά τρικ. Μεταθέτουν τις συνομιλίες με την Τρόικα, για μετά την εμφάνιση του κ. Παπανδρέου στη ΔΕΘ, λέγοντας ότι ο κ. Βενιζέλος πρέπει να ολοκληρώσει… “τεχνικές εργασίες”!

Πρόκειται για απόπειρα εξαπάτησης των πολιτών και έσχατη ανευθυνότητα. Η αλήθεια είναι ότι έπεσαν έξω σε όλες τις εκτιμήσεις και σε όλους τους στόχους τους. Και ότι επιβεβαιώθηκαν όλες οι επισημάνσεις και όλες οι προβλέψεις της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει