Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Καϋμενάκης για Κούγια: «Είναι κοντός και μικροκαμωμένος»

Σίγουρος ότι θα δικαιωθεί στις δικαστικές διαμάχες που έχει με τον Αλέξη Κούγια είναι ο Γιάννης Καϋμενάκης.

Ο μεγαλομέτοχος του Αστέρα Τρίπολης υποστήριξε ότι οι επιθέσεις που δέχεται ο ίδιος και η ομάδα του από τον γνωστό ποινικολόγο, γίνονται εξαιτίας της αδυναμίας του προέδρου της Παναχαϊκής να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της ομάδας της Πελοποννήσου στο “arcadia-sports”:

– Ποιές ακριβώς είναι οι διαφορές που υπάρχουν με τον κ. Κούγια;
«Με τον κύριο αυτόν, στο βαθμό που αφορά εμένα, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Φαίνεται όμως ότι αυτός έχει πρόβλημα μαζί μου. Για όσα και για ό,τι έχει πει εναντίον μου όσο και εναντίον της ομάδας μας έχουν υποβληθεί εναντίον του 4 μηνύσεις και αγωγές αποζημίωσης, οπότε το θέμα εκκρεμεί στη δικαιοσύνη και αυτή θα αποφανθεί».

– Για ποιό λόγο ο Αστέρας δέχεται αυτές τις επιθέσεις από τον κ. Κούγια;
«Πιστεύω ότι το θέμα μαζί μου το συντηρεί ώστε να καλύψει τις δικές του διοικητικές και οικονομικές αδυναμίες. Βλέπετε ασχολείται με έναν τεράστιο σύλλογο όπως είναι η Παναχαϊκή, με βαριά ιστορία, και ως εκ τούτου το φορτίο του πέφτει μεγάλο. Για τις ατυχίες, λοιπόν, αναζητεί άλλοθι και δικαιολογίες έτσι ώστε να δημιουργεί προπέτασμα καπνού για να μένει στο πρόβλημα».

– Τα πυρά, πέρα από τον Αστέρα, τα δέχεστε και εσείς προσωπικά. Ποιός ο λόγος;
«Ξέρετε έχω αρχίσει να τον συμπονώ και να τον καταλαβαίνω. Το άτομο αυτό καλείται να επιλύσει δυσεπίλυτα προβλήματα. Για παράδειγμα είναι κοντός και μικροκαμωμένος. Για να καλύψει το γήρας του βάφει με τρόπο άκομψο τα μαλλιά του, έχει γίνει αθεράπευτα ρομαντικός αφού εξαιτίας του προχωρημένου της ηλικίας του παθαίνει συγκινησιακές κρίσεις ξεσπώντας σε λυγμούς και κλάματα συνήθως δε ενώπιον δημοσιογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων.

Για ποιό λόγο άραγε; Εσχάτως δε οι λυγμοί και το κλάμα του έκαναν την εμφάνισή τους και στις δικαστικές αίθουσες, τελευταία φορά έγινε μπροστά μου. Εκτός των άλλων είναι και άτυχος αφού, όπως ακούγεται, και ο ίδιος έχει δηλώσει έχει κακοποιηθεί από γυναίκες, οι οποίες όπως λένε οι κακές γλώσσες έχουν αφήσει ανεξίτηλα σημάδια πάνω του. Πράγματα τα οποία τουλάχιστον εγώ δυσκολεύομαι να πιστέψω αφού έστω κοντός και γέροντας νομίζω ότι εξακολουθεί να φέρει την ανδρική ιδιότητα η οποία δεν προσδιορίζεται αποκλειστικά από το γεγονός ότι κάποιοι άνδρες φοράνε παντελόνια…»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει