Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Κινητοποιήσεις των οργανωμένων φιλάθλων σε λίγη ώρα στο κέντρο του Βόλου

Κάλεσμα, δηλώσεις και ανακοινώσεις των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου

Διαβάστε τί δήλωσε πριν λίγα λεπτά στο e-Volos.gr ο πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλάθλων Vatos Locos Θεόδωρος Νικολόπουλος και την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Austrian Boys.

“Δεν τίθεται θέμα υποβιβασμού για εμάς. Θα γίνει ένσταση”, δήλωσε πριν λίγα λεπτά σε δημοσιογράφο του e-Volos.gr ο πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλάθλων Vatos Locos Θεόδωρος Νικολόπουλος και συνέχισε:

“Το καρναβάλι του ποδοσφαίρου καλά κρατεί. Μας πιάσανε στον ύπνο, βγάζοντας μια ανακοίνωση τα ξημερώματα, λογικά επειδή μας φοβούνται. Τώρα αρχίζουν όλα. Δεν ξέρουνε με ποιούς τα βάλανε. Θα δικαιωθούμε”.

Τέλος μέσα από το e-Volos.gr, ο κ. Νικολόπουλος, καλεί όλους τους Βολιώτες φιλάθλους σήμερα στις 17:30 το απόγευμα στα γραφεία τους επί της οδού Αγίου Δημητρίου, σε μια ανοιχτή συνέλευση όπου θα αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις τους. Επίσης ανακοίνωσε πως σήμερα μετά τον αγώνα που δίνει ο Ολυμπιακός Βόλου θα ξεκινήσουν δυναμικά τις κινητοποιήσεις τους από το Δημαρχείο του Βόλου.

Οι Austrian Boys, με την σειρά τους, εξέδωσαν την κάτωθι ανακοίνωση:

“Στη «κατοχή» εκτελούσαν τους κρατουμένους στις 4 τα ξημερώματα. Στη χούντα «στήνανε» δικαστήρια απέναντι σε όσους αντιδρούσαν στο καθεστώς.

Ένας συνδυασμός των παραπάνω έλαβε χώρα σήμερα, αφού η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας, με την οποία υποβιβάζεται ο Ολυμπιακός Βόλου, εξεδόθη στις 4.50 και αποτελεί μνημείο αδικίας και κατάφωρης παραβίασης βασικών κανόνων της νομικής επιστήμης αλλά και της δημοκρατίας…

Για πρώτη ίσως φορά στην ιστορία της δικαιοσύνης επιβάλλεται ποινή και μάλιστα η εσχάτη, η οποία δε στηρίζεται πουθενά σε αποδείξεις, αλλά μόνο σε κάποιες ενδείξεις, προερχόμενες από μια απλή έκθεση ανθρώπων της UEFA, που αφορούν κάποιους αγώνες πριν από 2 και 3 χρόνια και υποκλοπή τηλεφωνικών συνομιλιών, που ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν επιβεβαιώνουν εμπλοκή της ομάδας μας σε στημένα παιχνίδια.

Τα μέλη της επιτροπής αποφάσισαν την εσχάτη τιμωρία της ομάδας μας για δωροδοκία, αλλά κανείς δεν μπορεί να αναφέρει, ποιόν δωροδόκησε η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, τί “δώρο” έδωσε, κάτω από ποιές συνθήκες τελέστηκε δωροδοκία.

Φυσικά είναι προφανές ότι πρόκειται για μια άνωθεν επιβαλλόμενη και προειλημμένη πολιτική και στημένη απόφαση ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ, που στόχο έχει μια επικοινωνιακή και άρα ψεύτικη εξυγίανση του ποδοσφαίρου με εύκολα θύματα.

Ξέρουμε ότι ενόχλησε πολλούς η άκρως επιτυχημένη πορεία της ομάδας μας φέτος. Ξέρουμε ότι ενόχλησε πολλούς το γεγονός ότι μια ομάδα από την περιφέρεια, που, από την πρώτη χρονιά ανόδου στη μεγάλη κατηγορία, κέρδισε επάξια στους αγωνιστικούς χώρους την έξοδό της στην Ευρώπη και έκανε μεγάλες νίκες κόντρα σε ισχυρές ομάδες της Αθήνας και όχι μόνο. Δεν μπορούσαμε όμως να φανταστούμε ότι η “τιμωρία” μας από το αθηναϊκό κατεστημένο, από αυτούς που τόσα χρόνια ανέχονται και καλλιεργούσαν την διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα ήταν να προσπαθούν να εξοντώσουν την ομάδας μας.

Δεν θα το πετύχουν όμως. Πιστεύουμε ότι στη διαδικασία της έφεσης θα λειτουργήσει η δικαιοσύνη και τα πραγματικά στοιχεία που υπάρχουν θα ληφθούν υπόψη και ο Ολυμπιακός Βόλου δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα.

Όλα αυτά όμως να ξέρετε κύριοι της κυβέρνησης, Γερουλάνε και Νικητιάδη, που δώσατε την εντολή για την τιμωρία του Ολυμπιακού Βόλου, θα τα βρείτε μπροστά σας.

Όσο για τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας τον κ. Αγοραστό , τον φανατικό οπαδό της ένωσης Λαρίσης, απλά να τον ενημερώσουμε πως στο Βόλο είναι ανεπιθύμητος και δεν έχει καμία θέση στη πόλης μας, και τα υπόλοιπα μπάνια του να τα κάνει στη Βελίκα και στον Πλαταμώνα”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει