Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Κλειστά τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοίKλειστά θα παραμείνουν σήμερα, Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου, τα σχολεία στην Αττική λόγω του κυκλώνα και της κακοκαιρίας. Με απόφαση της περιφέρειας Αττικής θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία, δηλαδή δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια.

Σύμφωνα με την χθεσινή ανακοίνωση: «Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και για την ασφάλεια των μαθητών, η Περιφερειάρχης Αττικής, σε συνεννόηση με το αρμόδιο Υπουργείο Παιδείας, αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά αύριο όλα τα σχολεία των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Αττικής.

Τις σχετικές αποφάσεις διακοπής μαθημάτων σχολείων α/βάθμιας και β/βάθμιας εκπαίδευσης σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες υπέγραψαν οι Αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Αττικής, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 186 του ν. 3852/2010 και του άρθρου 4 του π.δ/τος 79/2017».

Εκτός από τα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά δεν θα λειτουργήσουν σήμερα στους Δήμους Αθηναίων και Πειραιώς οι δημοτικοί παιδικοί βρεφονηπιακοί σταθμοί, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018, 08:37

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει