Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Κληρώνει σήμερα για Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα

Στο Διοικητικό Εφετείο

Οι δύο ομάδες θα παραστούν στην εκδίκαση (11:00) της αιτήσεως αναστολής που έχουν καταθέσει για την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να μην τους δώσει πιστοποιητικό συμμετοχής και να τους υποβιβάσει στη Δ’ Εθνική.

Νομικές πηγές αναφέρουν πως η απόφαση θα εκδοθεί σε διάστημα επτά ημερών και στις δύο ομάδες εκφράζουν την αισιοδοξία τους πως θα κερδίσουν την υπόθεση. Στη διαδικασία θα βρεθεί και η εποπτεύουσα αρχή, η ΓΓΑ, η οποία θα εκπροσωπηθεί από τη νομική της υπηρεσία.

Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα έχουν καταφέρει να πετύχουν προσωρινή διαταγή αναστολής της απόφασης της ΕΕΑ για τη μη χορήγηση του πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα και τη μη αντικατάστασή τους από άλλους συλλόγους.

Να σημειωθεί ότι παραμένει άγνωστο τι θα πράξουν η ΓΓΑ και η ΕΠΟ σε περίπτωση που οι δύο ομάδες κερδίσουν την αίτηση αναστολής. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αφήσουν σε κενό τις δύο ομάδες, μέχρι να εκδικαστεί και η αίτηση ακυρώσεως, την οποία έχουν καταθέσει, μια και είναι κάτι το οποίο μπορεί να εκδικαστεί και έπειτα από 1-2 χρόνια.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει