Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Κοινοβουλευτική παρέμβαση Θανάση Νάκου για τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Βουλευτής Ν.Δ. Μαγνησίας Θανάσης Νάκος κατέθεσε Ερώτηση, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, προς τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλο Γερουλάνο, σχετικά με την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου στην Δ΄ Εθνική κατηγορία.

Σύμφωνα με την ερώτηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού καλείται να επανορθώσει, την ασυνέπεια της, αν όχι τη σκόπιμη προσπάθεια της να παραπλανήσει την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, κάνοντας δεκτή την προσφυγή της ΠΑΕ, κατά της απόφασης αποπομπής της από τις τάξεις του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Αυτό, επειδή η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού στηρίχθηκε στη δικαιολογία, ότι οι μέτοχοι της ΠΑΕ ήταν «παρένθετα πρόσωπα» και ότι πίσω από αυτά στην πραγματικότητα βρισκόταν ο κ. Αχιλλέας Μπέος, παρ’ ότι η μετοχική σύνθεση ήταν η ίδια από το 2008 και ουδεμία ένσταση ή και νύξη είχε υπάρξει σχετικά από την ίδια Επιτροπή στο παρελθόν. Αντιθέτως, μάλιστα, η άδεια συμμετοχής δινόταν στην ΠΑΕ απρόσκοπτα.

Κατά συνέπεια, λογικό και απόλυτα δίκαιο είναι η Επιτροπή να επανεξετάσει τα νέα δεδομένα και να εκδώσει το απαραίτητο πιστοποιητικό συμμετοχής της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, ώστε να πάρει τέλος μια πρωτοφανής αδικία σε βάρος της ομάδας μας.

Καταλήγοντας ο κύριος Νάκος ζητά από τον αρμόδιο Υπουργό, να παρέμβει στην από αυτόν διορισμένη Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ώστε να εξασφαλίσει την άρση της μεθοδευμένα άδικης απόφασή της.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει