Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων στο ΓαλάτσιΠροσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιηθεί από τις 18 Αυγούστου έως και τις 9 Σεπτεμβρίου σε οδικά τμήματα του Δήμου Γαλατσίου, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης, ανάπλασης νησίδας, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα παρακάτω σημεία:

• Στο αριστερό τμήμα του οδοστρώματος της οδού Πρωτοπαπαδάκη, στο τμήμα της από την συμβολή της με την οδό Ύδρας έως τη συμβολή της με την οδό Έβρου, μέγιστου πλάτους 2,70μ. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ν. Φιλοθέη και 0,70μ. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γαλάτσι.

• Στο αριστερό τμήμα του οδοστρώματος της οδού Πρωτοπαπαδάκη, στο τμήμα της από την συμβολή της με την οδό Ελ.Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Ύδρας, μέγιστου πλάτους 2,70μ. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ν. Φιλοθέη και 0,70μ. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γαλάτσι.

Ταυτόχρονα κατά τη διάρκεια των ανωτέρω εργασιών θα ισχύουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

• Η κυκλοφορία των οχημάτων, στα παραπάνω οδικά τμήματα, στην περιοχή των έργων και κατά τη διάρκεια εκτέλεσης αυτών, δεν θα διακόπτεται και θα διεξάγεται στο υπόλοιπο πλάτος του οδοστρώματος, ελάχιστου πλάτους 2,75μ. ανά ρεύμα κυκλοφορίας.

• Καθορισμό του ανώτατου ορίου ταχύτητας στην περιοχή των έργων, αρχικά σε πενήντα (50,00) χλμ/ώρα και τελικά σε τριάντα (30,00) χλμ/ώρα σε απόσταση τριακοσίων (300,00) και εκατό (150,00) μέτρων αντίστοιχα, πριν την περιοχή των έργων κατά τη διάρκεια εκτέλεσης αυτών.

Η Τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2018, 11:44

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει