Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ KYOKUSHINKAI KARATE (ΚΝOCK-DOWN) ΣΤΟ ΒΟΛΟ

Με απόλυτη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Κύπελλο Ελλάδος του Κyokushinkai καράτε ( knock-down),στο Βόλο χθες 13 Νοεμβρίου, με την συμμετοχή 85 Αθλητών από (9) Συλλόγους της Ένωσης Εκπαιδευτών.

Συγκεκριμένα συμμετείχαν οι Σύλλογοι με τους εκπαιδευτές από τον Βόλο, η Ακαδημία -Αρχηγείο (Κοσμίδου – Χονδρός -Τζιωρτζιώτη- Ενζο Σιμπελλι- Φιλιπόνη -Κωστοπούλου- Μουσούλη) , Ζαγορά ( Κατσανδρής -Στέκα – Βλάχος), Στεφανοβίκειο (Καραπλιάγγος) , Αγριά (Αστλή) ,Κιλκίς ( Μελικιάδης Οτάριο -Αρχηγός Β. Ελλάδος- Παπαγιαννίδης -Παυλίδης- Γαβράς) , Πολύκαστρο ( Κεσίδης Βιατσε), Ξάνθη ( Παπαδόπουλος Γρηγόρης -Καλαϊτζής Νικόλαος) , Κομοτηνή ( Μέλλιος Πασχάλης επίτιμος Πρόεδρος-Κούτρα Σοφία ),Καλά Νερά (Ποζαπαλίδης Ηρακλής ).

Πλήθος Θεατών( γονέων και φίλων) παρακολούθησαν κατά άψογον τρόπο και χειροκρότησαν τους Αθλητές. Τους Αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους , στην μεγαλύτερη διάρκεια τους και απεύθυναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Ζαγοράς Αντώνογλου Γεώργιος , η Περιφερειακή Σύμβουλος Δωροθέα Κολινδρίνη , ο Δημοτικός Σύμβουλος Ζαγοράς Κατσιφός Απόστολος και ο πρόεδρος της Ένωσης Σουβλέρης Αντώνιος ( από την Θεσσαλονίκη).

Την επιμέλεια , οργάνωση , του Κυπέλλου ανέλαβε ο δάσκαλος -Αρχηγός της Ένωσης Εκπαιδευτών , με την σημαντική Βοήθεια και στήριξη της Βίκυς Κοσμίδου ,του Κατσανδρή Γιώργου και του Καραπλιάγγου Αθανάσιου, Κουφογιώργου Απόστολου καθώς και την γραμματεία Κρίσιλα Κατερίνα , Σιδηροπούλου Βούλα και Χαλκιά Μαρία. Η διοργάνωση είχε την επίσημη Έγκριση της ΕΛΟΚ , όπως προβλέπεται .

Συγχαρητήρια σε όλους τους Αθλητές και εκπαιδευτές για την άψογη συμπεριφορά τους και για το εξαιρετικό τεχνικό και αγωνιστικό τους επίπεδο. Το επόμενο ραντεβού μας ,στο Αρμένιο 4η Δεκεμβρίου , το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Περιφέρειας Θεσσαλίας με τους κανονισμούς του αγωνιστικού Σπορ Καράτε, και την έγκριση της ΕΛΟΚ. H Ένωση εκπαιδευτών ευχαριστεί θερμά τα μέσα ενημέρωσης για την προβολή των αγώνων και την τηλεοπτική κάλυψη τους . Η Ένωση εκπαιδευτών , είναι η μεγαλύτερη δύναμη που καλλιεργεί το kyokushinkai , στην Ελλάδα , με εκπαιδευτές με βαθμούς Νταν της Παγκόσμιας Οργάνωσης και της Ελληνικής Ομοσπονδίας καράτε.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει