Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

"Κωμική η επιλογή του Βασίλη Καρρά"

Η κωμική επιλογή του Βασίλη Καρρά στον Βόλο μου θυμίζει την παλιά επιλογή του Μπέου με τον Πανταζή στον Πανιώνιο, ενώ η κωμική επιλογή του Ψωμιάδη να βάλει τα παιδιά του μπροστά, έδωσε την δυνατότητα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, να εκδοθούν αυτές οι αποφάσεις και μέσα από αυτές να οδηγηθούν στον αφανισμό δύο ιστορικοί σύλλογοι…

Τώρα, δεν δικαιούνται ούτε οι τοπικές κοινωνίες, ούτε βουλευτές να διαμαρτύρονται. Είχαν 15 ημέρες να εξαφανίσουν τον Μπέο και τον Ψωμιάδη και δεν το έκαναν…».

– Για το κατά πόσο εφικτή είναι η ανατροπή της απόφασης της ΕΕΑ, μέσα από την προσφυγή των δύο ΠΑΕ στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

«Επί της ουσίας, αυτό θα γίνει μετά από πέντε χρόνια. Υπάρχει μια νομική επιλογή, προκειμένου το ΣτΕ να αναστείλει την εκτέλεση της απόφασης της ΕΕΑ, με την διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων. Αυτό είναι μία νομική επιλογή που έχουν την δυνατότητα να ακολουθήσουν οι δύο ομάδες, χωρίς όμως να γνωρίζω τι προτίθενται να κάνουν».

– Για το εάν η συγκεκριμένη απόφαση της ΕΕΑ, συμβάλει στην επιχείρηση κάθαρσης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Για μένα η υπόθεση κάθαρσης ξεκίνησε από την ίδια την ΕΠΟ, ανεξαρτήτως εάν ανετράπησαν ορισμένες αποφάσεις από την Επιτροπή Εφέσεων. Εκτός από την Καβάλα και τον Ολυμπιακό Βόλου, ούτε για τον Ηρακλή, ούτε για τον ΟΦΗ, υπάρχει κατά την γνώμη μου θέση στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, από την στιγμή που αυτές οι δύο ομάδες δεν έχουν τις ουσιαστικές προϋποθέσεις, ανεξάρτητα εάν ο ΟΦΗ λόγω δυναμικής κατέφερε να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκα. Η επιχείρηση κάθαρσης συνεχίστηκε με τις τιμωρίες των ομάδων, για τις πλαστογραφημένες ασφαλιστικές και φορολογικές ενημερότητες. Τώρα εάν τελικώς σταθεί η απόφαση της ΕΕΑ και δεν ανατραπεί από το ΣτΕ που θα δικάσει την αναστολή, πράγματι θα μιλάμε για κάθαρση. Κάτι φαίνεται να αλλάζει…».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει