Μάσκες και αντισηπτικά από την Περιφέρεια Αττικής στους Εθελοντές Πυροσβέστες Νέου Βουτζά – Προβαλίνθου


Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2020, 04:11

Μάσκες και αντισηπτικά παρέδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Νίκος Πέππας, στο Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Ν. Βουτζά -Προβαλίνθου.

Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νέας Μάκρης κ. Βικέντιος Μαρινάκης, ανέφερε πως σε όλες τις περιπτώσεις που έχουν ξεσπάσει πυρκαγιές στην περιοχή μας το Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Ν. Βουτζά -Προβαλίνθου ήταν παντού βοηθώντας την Πυροσβεστική.Αυτό δείχνει πως υπάρχουν άνθρωποι από την τοπική κοινωνία που είναι δίπλα στην Πυροσβεστική και τους ευχαρίστησε για το έργο και την παρουσία τους λέγοντας πως το Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Ν. Βουτζά.

Τέλος ευχαρίστησε στο πρόσωπο του κ. Πέππα την Περιφέρεια Αττικής, για τη σημερινή του προσφορά και όχι μόνο. Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης τους ευχαρίστησε για το έργο τους και τόνισε πως ο ίδιος αλλά και ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, θα βρίσκονται δίπλα τους και θα τους στηρίζουν

Την αποστολή  υποδέχθηκαν ο διοικητής των Εθενοτνών Κυριάκος Δαμιανόγλου μαζί με εθελοντές, Ο.  αντιπεριφερειάρχης ανέφερε πως οι Εθελοντές του Νέου Βουτζά – Προβαλίνθου παράγουν έργο δώδεκα μήνες το χρόνο, και όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες, και συνέχισε λέγοντας πως ο εθελοντισμός είναι η μεγαλύτερη προσφορά στον άνθρωπο και η πιο ουσιαστική. Είναι η ύψιστη παροχή βοήθειας και  αγάπης προς τον συνάνθρωπο, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: irafina.gr


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2020, 04:17

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει