Μέλος της συμμορίας ανηλίκων που έκλεβε και εκβίαζε παιδιά ο 16χρονος


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020, 21:25

Μέλος της συμμορίας των ανηλίκων, που εκβίαζαν, λήστευαν και χτυπούσαν παιδιά, φέρεται να είναι ο 16χρονος Γ.Μ. που ομολόγησε ότι εμπλέκεται στην δολοφονία της 50χρονης γυναίκας στην Αγία Βαρβάρα, με συνεργούς την ίδια την 15χρονη κόρη της άτυχης γυναίκας και έναν 17χρονο Ρουμάνο.

Ο 16χρονος Γ.Μ. από το Λουτράκι, είναι γνωστός για την παραβατική συμπεριφορά του και τη δράση του, σύμφωνα με μαρτυρίες στο loutrakiblog.gr.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο ανήλικος προέρχεται από ήσυχη οικογένεια που δεν έδωσε ποτέ δικαιώματα στο Λουτράκι. Οι γονείς του εργατικοί και ήπιων τόνων άνθρωποι. Είναι οι άνθρωποι που μόλις το παιδί τους, τους αποκάλυψε την αλήθεια, το παρέδωσαν στα χέρια της Αστυνομίας.

Πριν από λίγο καιρό οι άνδρες του ΑΤ Λουτρακίου προχώρησαν σε δεκάδες προσαγωγές και  συλλήψεις για ληστεία εις βάρος ανηλίκου στο Λουτράκι, ανάμεσά τους και ο 16χρονος.

Το ίδιο διάστημα συνέλαβαν άλλο ανήλικο της ίδιας παρέας, στου οποίου την κατοχή βρέθηκαν ναρκωτικά και στη συνέχεια συνελήφθη ο έμπορος που τα προμήθευσε.

Πηγή: loutrakiblog.gr


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020, 21:25

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει