Μέσα τα κεφάλια λόγω… ευθύνης!


Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2019, 07:45

Γιώργος Αρκουλής

Ήταν απόλυτα λογικός ο ξεσηκωμός στα ΜΜΕ (και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) για τον περιορισμό ηλικίας σε άτομα με αναπηρία στο λεγόμενο κοινωνικό επίδομα της κυβέρνησης. Όχι από όλα τα Μέσα βέβαια, καθώς υπάρχουν –και είναι τα πιο πολλά- που δεν σκοπεύουν αυτόν τον καιρό να ενοχλήσουν την κυβέρνηση, τηρώντας σιγή ασυρμάτου σε ζητήματα που υποχρεώνουν την κοινωνία να βράζει στο ζουμί της ζητώντας το δίκιο της.

Ωστόσο, υπάρχει κάτι χειρότερο. Είναι η δικαιολογία του αρμόδιου υπουργού, ο οποίος μιλώντας (με εκείνο το αριστοκρατικό του «γο» αντί «ρο»…) στην εκπομπή του Παπαδάκη, δικαιολόγησε τους «αστερίσκους» της απόφασης για το επίδομα λέγοντας «εγώ πρέπει να εργάζομαι με υπευθυνότητα»!

Που σημαίνει ότι κόβοντας ‘φραγκοδίφραγκα’ από τους άτυχους της ζωής ή ετοιμάζοντας να διαλύσεις τους συνταξιούχους αφαιρώντας τον λεγόμενο «13ο μισθό» του ΣΥΡΙΖΑ, κινείσαι σε απόλυτη υπευθυνότητα.

Σκεφθείτε τι περισσότερο θα ακούγαμε αν είχε αρνηθεί (η κυβέρνηση) να δώσει προτεραιότητα στις επιστροφές φόρου των επιχειρήσεων τι άλλο θα ακούγαμε από τα χείλη του εν λόγω στελέχους, που έτσι κι’ αλλιώς είναι καταδικασμένος να κερδίσει το…χειροκρότημα των φτωχών ψηφοφόρων (κάτι που απολαμβάνει απομονωμένος εδώ και μήνες ο προκάτοχός του, δηλαδή ο βαθύπλουτος Ευκλείδης…)


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2019, 07:49

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει