Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Μήνυμα του Αχιλλέα Μπέου

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Σε ένα έγκλημα (φόνου) πρέπει να βρούμε εκτός από το δολοφόνο, το όπλο και το πτώμα. Σε μία διακίνηση ναρκωτικών πρέπει να βρεθούν τα ναρκωτικά. Σε μία ληστεία να βρεθούν τα κλοπιμαία και αυτοί που τη διέπραξαν.

Στην περίπτωση της υποτιθέμενης δωροδοκίας και της εμπλοκής του Ολυμπιακού Βόλου, πρέπει να βρεθεί ποιος δωροδόκησε, ποιόν, πόσα πήρε, πότε τα πήρε και ποιος κατήγγειλε ότι τα έδωσε.

Σε ένα στημένο αγώνα, πρέπει να υπάρχουν στημένοι διαιτητές, ποδοσφαιριστές, προπονητές και παράγοντες. Ποια ομολογία υπάρχει για προσυνεννόηση συγκεκριμένου αγώνα και αποτελέσματος; Ποιος είναι αυτός που έχει ομολογήσει;

Κύριοι, οι μάσκες έπεσαν. Μέχρι και ο μοναδικός, δήθεν, “αξιόπιστος” “μάρτυρας” Αλέξης Κούγιας, υπό την προστασία του Κράτους, επιτέλους χθες, ενώπιον της Δευτεροβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ: “Δεν ξέρω, δεν ξέρω, δεν γνωρίζω”.

Κύριε Θέμελη,
Πρόεδρε της Πειθαρχικής Επιτροπής και κ.κ. Βλάσση, Ανδριανόπουλε, μέλης αυτής,
Αποφασίστε βάσει αποδείξεων και πραγματικών περιστατικών, όπως συμβαίνει σε όλες τις δίκαιες δίκες, κατά συνείδηση και μείνετε ανεπηρέαστοι από κάθε πολιτική πίεση εντυπωσιασμού και προσωπικών συμφερόντων.

Εγώ έχω ήδη στοχοποιηθεί και πληρώνω την επιλεκτική “κάθαρση” και δίωξη με την άδικη προσωρινή μου κράτηση στις φυλακές Ναυπλίου.

Αχιλλέας Μπέος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει