Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Μαζικές συλλήψεις για χαρτοπαιξία στο Ρέθυμνο

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων που διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, για την καταπολέμηση οικονομικού εγκλήματος και συγκεκριμένα της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, το πρωί του Σαββάτου οργανώθηκε επιχείρηση από συντονισμένες δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης της πόλης με τη συμμετοχή της Ομάδας Ειδικών Αποστολών (Ο.Ε.Α.) Κρήτης σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέρια).

Συνελήφθησαν συνολικά δέκα τέσσερα άτομα, εκ των οποίων:

– δώδεκα άνδρες, ηλικίας από 24 έως 54 ετών, μεταξύ τους και ο ιδιοκτήτης, οι οποίοι συμμετείχαν στη διενέργεια του απαγορευμένου παιγνίου «POKER» σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος και
– δύο γυναίκες, ηλικίας 22 και 25 ετών, ως εργαζόμενες στην καφετέρια, οι οποίες στερούνταν νόμιμων δικαιολογητικών υγειονομικού κανονισμού.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 3.900,00 ευρώ, 1.471 μάρκες πονταρίσματος που αντιστοιχούν στο χρηματικό ποσό των 165.750,00 ευρώ και εξήντα εννέα πλήρεις τράπουλες.

Παράλληλα, κατασχέθηκαν:

-ένα εγκατεστημένο κύκλωμα παρακολούθησης, με τέσσερις κάμερες που κατέγραφε την κίνηση δημόσιας οδού, εξωτερικά του καταστήματος
-ηχητική συσκευή προειδοποίησης, εντός του ειδικά διαμορφωμένου χώρου και
-χειρόγραφες σημειώσεις με στοιχεία και χρηματικά ποσά.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ρεθύμνου.

ΠΗΓΗ: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει