Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Μαραθωνοδρόμος έτρεξε ξυπόλητος στον χιονισμένο Ψηλορείτη!Ένα δικό του προσωπικό «στοίχημα» έφερε εις πέρας ο Ιδομενέας, ένας μαραθωνοδρόμος που αποφάσισε να βγάλει τα παπούτσια του και να τρέξει ξυπόλητος στον χιονισμένο Ψηλορείτη.

Το εγχείρημα του μαραθωνοδρόμου κατέγραψε με την κάμερά του ο Νίκος Σαράντος αποτυπώνοντας το πρωτότυπο συμβάν, μαθαίνοντας παράλληλα και την ιστορία του.

Δείτε τι αναφέρει ο Νίκος Σαράντος για το περιστατικό:

Μια απρόσμενη έκπληξη με περίμενε πριν μερικές μέρες που βρέθηκα στον χιονισμένο Ψηλορείτη. Καθώς είχα πάρει τον δρόμο της επιστροφής δεν πίστευα στα μάτια μου όταν απέναντι μου αντίκρισα έναν άνθρωπο που έτρεχε ξυπόλυτος στα χιόνια.

Αμέσως επιστράτευσα τον εξοπλισμό μου και δεν έχασα την ευκαιρία να του μιλήσω και να μάθω την ιστορία του.

Ήταν ο Ιδομενέας, ένας άνθρωπος γεμάτος ζωντάνια και δίψα για την ζωή και την φύση.

Όπως μου είπε είναι μαραθωνοδρόμος και τα τελευταία δώδεκα χρόνια πέταξε τα παπούτσια μετά από μια περιπέτεια υγείας που είχε. Τον θεωρούσαν νεκρό, ότι δεν θα τα κατάφερνε. Εκείνος όμως βγήκε νικητής και ξαναγεννημένος όπως χαρακτηριστικά λέει. ”ήμουν νεκρός και ξαναγεννήθηκα, πέταξα τα παπούτσια και τρέχω ξυπόλυτος για να νιώθω όσο γίνεται πιο κοντά στην φύση” .

Το μήνυμα που στέλνει είναι ” πετάξτε τα παπούτσια και βγείτε να περπατήσετε και να τρέξετε ξυπόλητοι για να νιώσετε κοντά στην φύση” .

Όσο για το κρύο και τα χιόνια δεν τον επηρεάζουν ούτε του είναι εμπόδιο για χαρεί την προπόνηση του στον πανέμορφο χιονισμένο Ψηλορείτη.

Με πληροφορίες από το cretapost.gr


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019, 10:14

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει