Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΛΑΚΗ: Η νέα μας συνήθεια… ακούστε την…!!!

Η Μαρία Καρλάκη είναι μια νέα τραγουδίστρια πολλά υποσχόμενη στον καλλιτεχνικό χώρο. Τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο talent show Dream Show I. Ξεχώρισε μέσα στο παιχνίδι για τον δυναμικό της χαρακτήρα, κάτι που διαφαίνεται και στην επαγγελματική της πορεία.

Είναι μια νέα παρουσία στο χώρο του τραγουδιού που πάει κόντρα στα τετριμμένα. Δεν διστάζει να «πειραματίζεται» μουσικά πότε με γνήσια λαϊκά κομμάτια, αλλά όπως αποδεικνύει και με παλαιότερες δουλειές της μπαλάντες και πιο έντεχνη μουσική, που της ταιριάζει περισσότερο.

Σε αυτό βοήθησε το γεγονός ότι έχει ξεκινήσει την ενασχόληση με τη μουσική από την ηλικία των 7 ετών με παραδοσιακή μουσική, ενώ έκανε μαθήματα ορθοφωνίας, τζαζ και βυζαντινή μουσική. Ξεχωρίζει από προηγούμενη δουλειά της το τραγούδι «Αγανάκτησα» από το album «Απίστευτο», στο οποίο υπογράφει στίχους και μουσική.

Στο ενεργητικό της έχει πολλές συνεργασίες με μεγάλα ονόματα όπως: Αντζελα Δημητρίου, Αντύπας, Πάνος Κίαμος, Νικος Μακρόπουλος, Νατάσα Θεοδωρίδου.

«Είσαι μια συνήθεια» μας τραγουδά σε remix μιας παλιότερης επιτυχίας του Γιάννη Πάριου. Εκτός από την εκπληκτική φωνή της Μαρίας Καρλάκη είναι ένα καλοκαιρινό beat-άκι που σίγουρα θα γίνει η «δική σας συνήθεια». Κυκλοφορεί σε CD single και αποτελεί μια πρόγευση από το ολοκληρωμένο της album που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο σε rock ήχους.

Μέχρι τότε ακούστε τη νέα σας «συνήθεια».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει