Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Μαρκόπουλος: «Η ΝΔ είναι έτοιμη για εκλογές»

Ανεβάζει τους αντιπολιτευτικούς της τόνους η ΝΔ, η οποία σύμφωνα με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος κ. Μαρκόπουλο, είναι έτοιμη για εκλογές. Ο Κ. Μαρκόπουλος σε συνέντευξή του που θα δημοσιευθεί αύριο στον Τύπο της Κυριακής υποστηρίζει οτι οι εκλογές θα ειναι, εκλογές εγκατάλειψης του σκάφους από τον Γιώργο Παπανδρέου με τη σφραγίδα του Ευάγγελου Βενιζέλου στην κατάρρευση της οικονομίας.

«Η κοινωνική αναταραχή θα έρθει ερήμην των κομμάτων και των κελευσμάτων του πολιτικού συστήματος και πλοηγός στην αναταραχή θα είναι η απελπισία, η ανεργία, η παντελής έλλειψη ελπίδας. Έννοιες όπως πολιτική συναίνεση και πολιτική συνεννόηση δεν έχουν πλέον ειδικό βάρος, ούτε αξία», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά επισημαίνοντας πως η κυβέρνηση για να συνεχίσει χρειάζεται κοινωνική συναίνεση, κάτι που πλέον δεν έχει.

Ο κ. Μαρκόπουλος, στην ίδια συνέντευξη, εκτιμά πως η παρουσία του Αντώνη Σαμαρά στη ΔΕΘ θα βάλει τη σφραγίδα της «κυβερνησιμότητας» της ΝΔ.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ τονίζει πως η ΝΔ θα πρέπει να βρίσκεται πάνω στην πλατεία Συντάγματος μαζί με τους Αγανακτισμένους, οι οποίοι αντιστέκονται σε αυτό που έρχεται, ενώ με αφορμή το θέμα των προσλήψεων στο δημόσιο μέσω ΜΚΟ, ο κ. Μαρκόπουλος κάνει λόγο για επιβεβαίωση του παλαιού κακού εαυτού του κυβερνώντος κόμματος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει