Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Ματαιώθηκε η προσφυγή της Λάρισας και του Πανσερραϊκού

Ματαιώθηκε η προσφυγή της Λάρισας και του Πανσερραϊκού στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατά του Βόλου και Καβάλας, λόγω λάθους των δύο ομάδων! Όλα δείχνουν πλέον ότι ξεκινάει κανονικά το πρωτάθλημα!

Λάρισα και Πανσερραϊκός έχουν ξεσηκώσει τον κόσμο και ζήτησαν με προσφυγή τους την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα, προσβάλλοντας στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ την απόφαση της Δευτεροβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής, με την οποία δεν υποβιβάστηκαν αλλά τιμωρήθηκαν με αφαίρεση βαθμών.

Σήμερα Πέμπτη ήταν προγραμματισμένη η συζήτηση της προσφυγής τους και οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για να την υποστηρίξουν. Διαπιστώθηκε, όμως, ότι είχαν κάνει κάποιο λάθος στα έγγραφα και ζήτησαν αναβολή της εκδίκασης, αίτημα που απορρίφθηκε! Έτσι απέσυραν την προσφυγή τους και θα την υποβάλουν εκ νέου την ερχόμενη εβδομάδα!!!

Με την εξέλιξη αυτή, αλλά και με τη διαφαινόμενη πρόθεση των δύο ομάδων να αποσύρουν την προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια όλα δείχνουν ότι ξεκινάει κανονικά το πρωτάθλημα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, χωρίς τα ματς φυσικά του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας.

Στο μεταξύ, εκδικάζεται και η προσφυγή του Ηρακλή στο Διαιτητικό Δικαστήριο, με την οποία ο «Γηραιός» ζητά να του επιβληθεί η προβλεπόμενη ποινή για πρόστιμο και να αναιρεθεί η απόφαση για υποβιβασμό του για την πλαστή φορολογική ενημερότητα που είχε προσκομίσει. Ο δικηγόρος του συλλόγου είπε πως «…η πλαστογραφία έγινε από τον Γιάννη Τάκη, ο οποίος αναλαμβάνει την ευθύνη και το έκανε αυτοβούλως για να κάνει μεταγραφές». Εξάλλου, το δικαστήριο απέρριψε την πρόσθετη παρέμβαση που ήθελε να κάνει ο Αστέρας Τρίπολης, ομάδα που είχε επωφεληθεί από την απόφαση για υποβιβασμό του Ηρακλή και παρέμεινε στη Σούπερ Λίγκα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει