Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Μαχαιρωμένες και δεμένες βρέθηκαν οι τρεις γυναίκεςΣοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η δολοφονία τριών γυναικών, οι οποίες εντοπίστηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης από αγρότη σε παρέβρια περιοχή στο Πραγγί Διδυμοτείχου.

Άγνωστος ή άγνωστοι δράστες, μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου μία γυναίκα περίπου 30 με 35 ετών, μία νεαρότερη γυναίκα κι ένα ανήλικο κορίτσι.

Οι τρεις γυναίκες ενδέχεται να έχουν συγγενική σχέση μεταξύ τους, κάτι που θα φανεί από τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA. Η κάθε μία από τις γυναίκες ήταν δεμένη, ενώ και οι τρεις είχαν βαθύ τραύμα στο λαιμό. Στο σημείο εντοπίστηκαν δύο μαχαίρια, το ένα σύμφωνα με πληροφορίες στρατιωτικού τύπου.

Το αποτρόπαιο θέαμα αντίκρισε πρώτος ένας αγρότης, ο οποίος πήγε στο χωράφι του για να εκτελέσει εργασίες. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, τα τρία πτώματα βρίσκονταν στην περιοχή για περισσότερους από τρεις ημέρες.

Κανείς αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα ούτε για την ταυτότητα των θυμάτων, αλλά ούτε και του δράστη ή των δραστών.

Τα θύματα είναι μελαμψά, κάτι που πιθανώς οδηγεί στο να έχουν καταγωγή ή από τη βόρεια Αφρική ή από την Ασία.

Η αστυνομία, έχει ξεκινήσει έρευνες για την εξακρίβωση στοιχείων των θυμάτων και αναζητεί κάθε αξιοποιήσιμο στοιχείο.

Τα σενάρια είναι πολλά, αλλά χωρίς κάποια μαρτυρία, την ιατροδικαστική έκθεση και οποιοδήποτε άλλο αξιοποιήσιμο στοιχείο, τα σενάρια δεν επιβεβαιώνονται.

Με πληροφορίες από thrakinea.gr


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018, 07:42

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει