Με απώλειες ξεκίνησε η σημερινή συνεδρίαση για τα ευρωπαϊκά χρηματιστήριαΜε απώλειες ξεκίνησε η σημερινή συνεδρίαση για τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια καθώς τα αδύναμα αποτελέσματα της ζυθοποιίας Heineken και η αναμενόμενη μείωση των επιτοκίων στις ΗΠΑ αντιστάθμισαν το άλμα που κατέγραψε η μετοχή της εταιρίας διαχείρισης του χρηματιστηρίου του Λονδίνου.

Η μετοχή της Heineken κατέγραψε πτώση 5,6% καθώς η δεύτερη μεγαλύτερη ζυθοποιία του κόσμου δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει τις εκτιμήσεις των αναλυτών για τα κέρδη πρώτου εξαμήνου, ενώ η αεροπορική εταιρία Ryanair ανακοίνωσε μείωση των κερδών και εξέδωσε προειδοποίηση για τα ναύλα.

Η μετοχή της εταιρίας διαχείρισης του χρηματιστηρίου του Λονδίνου London Stock Exchange Group κατέγραψε άλμα 11% αφού ανακοίνωσε ότι βρίσκεται σε συνομιλίες για την εξαγορά της Refinitiv Holdings από τον αμερικανικό όμιλο Blackstone έναντι 27 δισεκ. δολαρίων, συμπεριλαμβανομένου του χρέους.

Στις 10:10 ώρα Ελλάδας ο πανευρωπαϊκός χρηματιστηριακός δείκτης αναφοράς κατέγραψε πτώση 0,1% ύστερα από απώλειες κατά 0,9% την περασμένη εβδομάδα.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2019, 10:57

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει