Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Με επιτυχία ξεκίνησε για την ΑΣ ΑΡΓΩ ο Β΄ γύρος του πρωταθλήματος Πανκορασίδων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την σχετική ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Με νίκη του ΑΣ ΑΡΓΩ επί του ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ ξεκίνησε ο β΄γύρος του περιφερειακού πρωταθλήματος βόλεϊ πανκορασίδων. Η ομάδα του Βόλου ύστερα από πολύ καλή εμφάνιση, κέρδισε την Κυριακή την αντίπαλό της μέσα στη Λάρισα με 3-1 σετ (25-16,25-19,21-25,25-12).
Η ομάδα του Βόλου ήταν σαφώς ανώτερη της αντιπάλου της και επικράτησε δίκαια ενός αξιόμαχου αντιπάλου, που προσπάθησε μεν με την πολύ καλή του άμυνα , αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό απέναντι στην επίθεση «φωτιά» που έβγαζαν τα κορίτσια της ΑΡΓΟΥΣ. Ο ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ αντιστάθηκε μόνο στο 3ο σετ, όταν οι «μικρές» της ΑΡΓΟΥΣ χαλάρωσαν προσωρινά και έχασαν τη συγκέντρωσή τους, χωρίς ωστόσο να καταφέρει κάτι καλύτερο.

ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ: (ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΡΑΒΒΑΡΗ,ΛΑΧΑΝΑ,ΜΑΝΗ, ΓΕΩΡΓΑΚΑ,ΒΟΥΡΤΟΥΡΑ ,ΛΑΡΑ,ΦΙΛΙΠΠΟΥ,ΚΑΜΠΑΝΗ,ΝΤΑΧΜΙΡΗ,ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΣ ΑΡΓΩ: ( ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ– ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ) ΔΙΑΛΛΑ, ΚΟΥΤΣΟΥΝΙΔΗ, ΚΑΣΤΑΝΟΥ, ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ, ΚΑΤΣΙΦΑ, ΓΑΚΗ, ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ Μ, ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΑΙΚ, ΛΩΡΙΔΑ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, ΓΚΑΛΑΚΟΥ, ΠΟΛΥΖΩΗ, ΜΑΝΤΟΥΔΗ.

Πρώτη επιτυχία για τους Παμπαίδες της Αργούς

Στον τρίτο αγώνα του πρωταθλήματος παμπαίδων της περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας , ο ΑΣ ΑΡΓΩ κέρδισε την Κυριακή μέσα στην Λάρισα την ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ με 3-0 σετ. Οι νεαροί αθλητές του, ύστερα απο μιά πολύ καλή εμφάνιση, έφεραν την πρώτη τους επιτυχία και απέδειξαν ότι θα αποτελέσουν τον πυρήνα ανάπτυξης στο ανδρικό βόλεϊ της περιοχής μας.
ΑΣ ΑΡΓΩ : ( ΣΤΑΥΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣ.) ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ Β, ΛΕΜΟΝΗΣ Α, ΦΟΥΡΚΙΩΤΗΣ Κ, ΜΑΡΔΕΛΗΣ Γ,ΠΙΤΣΙΑΒΑΣ Α, ΣΔΡΟΥΛΙΑΣ ΣΤ, ΜΠΑΙΡΑΜΗ ΧΑΜΧΖΑ, ΛΟΜΣΑΝΖΕ ΑΛ,ΒΑΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘ.

Ο ΑΣ ΑΡΓΩ απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς όλα τα αγόρια που επιθυμούν να ασχοληθούν με το άθλημα του volley.Για πληροφορίες-εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 6974373947 και 6944604262

pam2.htm

pam1.htm

Μπορεί επίσης να σας αρέσει