Με νέες εντυπωσιακές οθόνες η Mercedes S-Class


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020, 12:04

Την Τετάρτη 8 Ιουλίου, η γερμανική φίρμα θα δώσει στη δημοσιότητα τα πρώτα στοιχεία και τις προδιαγραφές της νέας γενιάς της ναυαρχίδας της γκάμας της.

Σύμφωνα με τη Mercedes, η καινούρια S-Class θέτει νέα στάνταρ όσον αφορά στην πολυτέλεια, την άνεση και τις high tech τεχνολογίες, ενσωματώνοντας πρωτοποριακά συστήματα υποβοήθησης, εξελιγμένη λειτουργία αυτόνομης οδήγησης και προηγμένες οθόνες αφής.

Το αυτοκίνητο με κωδική ονομασία W223 φέρει μία επιβλητική μάσκα με χρωμιωμένες γρίλιες, full LED φώτα και μεγάλο προφυλακτήρα. Ωστόσο τη διαφορά κάνει το σύστημα πολυμέσων MBUX. Η εταιρεία έχει τοποθετήσει δύο νέες ψηφιακές οθόνες με διαφορετική διάταξη από τα συνηθισμένα, όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν.

Η μία βρίσκεται μπροστά από τον οδηγό και η άλλη στην κεντρική κονσόλα. Είναι τύπου tablet και ενσωματώνει όλες τις υπηρεσίες συνδεσιμότητας, τις εφαρμογές, το ηχοσύστημα και τον κλιματισμό.

Μέσω αυτής, ο οδηγός μπορεί να ελέγξει κάθε λειτουργία του οχήματος εύκολα και γρήγορα, θαρρείς και έχει στην κατοχή του ένα τελευταίας τεχνολογίας tablet.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020, 12:04

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει