Με πόση στέβια αντικαθιστάτε τη ζάχαρη στα γλυκά σας


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019, 13:43

Εάν θέλεις να φτιάξεις κάποιο γλυκό χωρίς να επιβαρυνθείς με τις «κενές» θερμίδες της ζάχαρης, η στέβια είναι μια από τις καλύτερες λύσεις.

Επιπλέον η χρήση της είναι προτιμότερη και ασφαλέστερη σε σχέση με τις χημικά-τεχνητά γλυκαντικά που κυκλοφορούν στην αγορά όπως η σακχαρίνη, η σουκραλόζη και η ασπαρτάμη.

Για χρήση ως γλυκαντικό, η στέβια διατίθεται στην αγορά συσκευασμένη σε μορφή σκόνης, σε σταγόνες ή σε…

Περισσότερα στο govastileto.gr


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019, 13:44

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει