Με τις ευλογίες ενός Πρίγκηπα η ομάδα του Rossi στο MotoGPΠρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021, 07:02

Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η ομάδα του Valentino Rossi, VR46 SKY, φέτος για πρώτη φορά έκανε την εμφάνισή της στη μεγάλη Η επικοινωνία της ομάδας θα βασιστεί στο Saudi Vision 2030 με θέμα τον μελλοντικό τρόπο ζωήςκατηγορία του MotoGP με αναβάτη τον Luca Marini και τη μοτοσικλέτα της Ducati στην ομάδα Ensponsorama. Από το 2022 όμως η ιταλική ομάδα κάνει το επόμενο, πιο σημαντικό βήμα, επιβεβαιώνοντας την είσοδό της στο MotoGP με δική της, ανεξάρτητη ομάδα.

To 2022 λοιπόν θα έχουμε μια καινούρια ομάδα στο MotoGP η οποία θα ονομάζεται Aramco VR46 και θα έχει τη στήριξη της Tanal Entertainment Sport & Media. Πίσω από την εταιρεία βρίσκεται ο Πρίγκηπας Abdulaziz bin Abdullah Al Saud ο οποίος έχει μεγάλα σχέδια για τη νέα ομάδα και συγκεκριμένα για τον Valentino Rossi. Ήδη οι φήμες κάνουν λόγο για θεματικό πάρκο VR46 και ομάδες στη Moto2 και Moto3, ενώ στα σχέδια είναι η Formula 1 και η κατασκευή ακόμα και πόλης που θα έχει θέμα τη συγκεκριμένη συνεργασία.

O Valentino Rossi παρέα με τον Luca Marini. Ίσως, αγωνιστούν μαζί το 2022...

Στο Le Mans θα ανακοινωθούν οι μοτοσικλέτες που θα χρησιμοποιήσει η ομάδα

Οι μοτοσικλέτες που θα χρησιμοποιήσει η ομάδα το 2022 ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές, παρότι η πρώτη Yamaha, Suzuki, Ducati και Aprilia οι “μνηστήρες” της νέας ομάδας Aramco VR46εικόνα κυκλοφόρησε με τα χρώματα της Aramco πάνω σε μια Yamaha M1. Διαθέσιμες είναι οι μοτοσικλέτες της Ducati αν τελικά η Ensponsorama αφήσει τη θέση της στη VR46, ενώ και η Aprilia ψάχνει να βρει δορυφορική ομάδα για την επόμενη χρονιά.

Η συμφωνία υπογράφηκε μέχρι το 2026 και βασικός χορηγός θα είναι η Aramco, ενώ σίγουρα ο ένας αναβάτης της ομάδας θα είναι ο Luca Marini.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

MotoGP Πορτογαλία: Άπιαστος ο Quartararo πήρε τη νίκη στο Portimao

Ο Dovizioso δεν αποκλείει να αγωνιστεί ακόμα και φέτος με την Aprilia

Τα φρένα του MotoGP στη μοτοσικλέτα σας


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021, 07:02Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει