Με τι μπορούμε να αντικαταστήσουμε τη ζάχαρη στον σιμιγδαλένιο χαλβά;


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2020, 14:28

Ο σιμιγδαλένιος χαλβάς με την μαλακιά υφή που βυθίζεσαι στα στρώματά του, είναι το ιδανικό γλύκισμα για την Καθαρά Δευτέρα και πανεύκολος στην παρασκευή του!

Για την παρασκευή του σιμιγδαλένιου χαλβά κατά κύριο λόγο χρησιμοποιείται η ζάχαρη, την οποία κάνουμε υγρό σιρόπι για να διαλυθεί καλύτερα….

Περισσότερα στο govastileto.gr


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2020, 14:28

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει