Με τον νέο πρέσβη του Βιετνάμ συναντήθηκε ο Δ. ΚουτσούμπαςΠρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 7 Ιουλίου 2021, 14:00

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, είχε συνάντηση με τον νέο πρέσβη της Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας Βιετνάμ, Le Hong Truong, στην έδρα της ΚΕ του κόμματος. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και το μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής, Γιώργος Μαρίνος.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, ο κ. Κουτσούμπας καλωσόρισε τον νέο πρέσβη του Βιετνάμ και του ευχήθηκε να έχει καλή και αποδοτική θητεία στη χώρα μας. Τον ενημέρωσε για τα αποτελέσματα του 21ου Συνεδρίου του ΚΚΕ και για την κατάσταση στη χώρα και την ευρύτερη περιοχή.

Ο πρέσβης του Βιετνάμ ενημέρωσε για το πρόσφατο 13ο Εθνικό Συνέδριο του ΚΚ Βιετνάμ και τις προτεραιότητες που έθεσε και επανέλαβε την πρόσκληση εκ μέρους της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚ Βιετνάμ προς τον κ. Κουτσούμπα να επισκεφθεί το Βιετνάμ μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Στη συνάντηση εξετάστηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος που αφορούν στις διεθνείς και περιφερειακές εξελίξεις, τη συνεργασία μεταξύ του ΚΚΕ και του ΚΚ Βιετνάμ σε διμερές και πολυμερές επίπεδο και την περαιτέρω ενίσχυση της φιλίας και αλληλεγγύης των δύο λαών.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 7 Ιουλίου 2021, 14:15Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει