Μηδενικά κρούσματα στον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών και Αλιείας


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020, 08:36

Ολοκληρώθηκε με μηδενικά κρούσματα, μία ακόμη σειρά ελέγχων, στους οποίους συχνά η διοίκηση του Οργανισμού  Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ), υποβάλλει εργαζόμενους και συνεργάτες για τον εντοπισμό πιθανών κρουσμάτων covid 19, με στόχο την ασφαλή λειτουργία του Οργανισμού.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση:

«Τις εγκαταστάσεις μας, επισημαίνει ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΚΑΑ, Απόστολος Αποστολάκος, πέραν των εργαζομένων και των χονδρεμπόρων οι οποίοι τροφοδοτούν με προϊόντα το λεκανοπέδιο της Αττικής, επισκέπτονται και εκατοντάδες καταναλωτές οι οποίοι στα καταστήματά μας βρίσκουν ποιοτικά προϊόντα σε πολύ καλές τιμές. Ως εκ τούτου, πέραν των αυστηρών ελέγχων, που ανέκαθεν διενεργούσαμε,  αυτή την περίοδο, είμαστε υποχρεωμένοι να  διενεργούμε ακόμη πιό εντατικοποιημένους ελέγχους, αφού όπως όλοι γνωρίζουμε, ο covid 19 δεν συγχωρεί εφησυχασμούς και ολιγωρίες.

Στο πλαίσιο αυτό, συνεχιζει ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΚΑΑ, συχνά – πυκνά, υποβάλλουμε εργαζόμενους και συνεργάτες μας σε προληπτικά test, ώστε όλοι όσοι έρχονται στα καταστήματα του ΟΚΑΑ να είναι βέβαιοι ότι έχουν γίνει οι απαραίτητοι έλεγχοι και τηρούνται τα υψηλά στάνταρ ασφαλείας που έχουν τεθεί αναφορικά με την προστασία της υγιεινής των εγκαταστάσεων μας.

‘Ετσι, πέραν του καθημερινού πλυσίματος, με πιεστικά μηχανήματα και αντισηπτικά, μία φορά την εβδομάδα όλοι οι χώροι (ακόμη και οι εξωτερικοί διάδρομοι και οι λωρίδες κυκλοφορίας των εισερχόμενων και εξερχόμενων οχημάτων) απολυμαίνονται από ειδικά συνεργεία. Κατ΄ αυτόν τον τρόπο μπορούμε, τονίζει ο Απ. Αποστολάκος, να εγγυηθούμε την υγιεινή των εγκαταστάσεων μας και την υγεία εργαζόμενων και καταναλωτών. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι προσφάτως ο ΟΚΑΑ βραβεύθηκε, μεταξύ άλλων εταιριών, για την διαχείριση των απορριμάτων του.

Με αφορμή, τέλος, τις πρόσφατες εικόνες καταναλωτών να συρρέουν κατά δεκάδες εάν όχι εκατοντάδες, στα καταστήματα και να γεμίζουν καρότσια, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΚΑΑ τόνισε ότι έχουμε επάρκεια των αγαθών και ως εκ τουτου οι καταναλωτές δεν  πρέπει να φοβούνται για ελλείψεις στην αγορά, η οποία μέχρι και   αυτή την στιγμή, τροφοδοτείται κανονικά και χωρίς προβλήματα».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020, 08:39

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει